Äntligen!!!!!!

Fick en kommentar på ett tidigare inlägg, och den är så klockren så jag blir helt tårögd. Det är underbart att se, att någon verkligen FÖRSTÅR vad man försöker beskriva i text! Kommentaren är:
"Jag får en känsla av att du och jag tänker väldigt lika om just detta. En tanke jag får är att jag inte kan förlåta när jag upptäcker att den jag trodde var ärlig mot mig visar sig vara förjävlig. Jag vill ha äkthet i vänskap och det behöver inte betyda att man tycker lika om saker men att förtroenden hålls och att man får respekt för sin person. Men att få en kniv i ryggen är bland det värsta som kan hända. Speciellt när man anförtrott en "vän" svåra saker och tankar och som sen dömer ut mig för det bakom min rygg. De faller bort. Jag är en svår person att förstå sig på ibland men jag försöker vara jag hela vägen. Men det orkar inte vissa människor med. Jag är inte glättig och ytlig och jag försöker åtminstone inte låtsas vara en sån person för man kan inte vara någon annan än den man är. Varför ska inte det då räcka ? Lång kommentar men ibland väcks tankarna..."
 
Med betoning på: "En tanke jag får är att jag inte kan förlåta när jag upptäcker att den jag trodde var ärlig mot mig visar sig vara förjävlig. "
 
Sånt har jag jätesvårt att smälta och gå vidare från, som ni nog alla märkt. Att bli kallad lögnare osv. Det kan jag ta, jag förstår att det bara ligger i den andra människans självkänsla .... men .... att upptäcka att den man trodde var ärlig mot mig, visar sig vara förjävlig ...... det gör mer ont. Det gör ont ända in i själen. 
 
Kvällsrutiner här, och det känns ändå positivt ikväll, med tanke på att jag fått hem både Hannah och bilen :)
 
Gokväll 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0