Blanda, både högt och lågt

Idag klev jag upp samma tid som jag slutat jobba tidigare i  veckan, nämligen kl 10 :)   Tog på hundarna sina tröjor och gick en promenad bort till kanotudden. Mulet idag, - 14, och perkon puttrar.  Det blir alltså morgonkaffe till lunch :)  Sedan blir det städdag, vilket jag tycker är kul. Ska gå ner och se om tvättstugan är ledig åxå. Byter jag rent i sängen så får jag ju ihop en maskin :)
 
Får inte glömma att ringa verkstan efter kaffet. Har ju tid med bilen på onsdag förmiddag, men måste bogsera dit den redan på söndag. Ska ringa och höra om det är ok. Att byta olja, oljefilter och bränslefilter skulle kosta 1500. Man kan ju ha roligare för pengarna, men det var ändå hyfsat billigt. Hoppas nu bara att det är bränslefiltret som är bekymret, annars  blir det ju mindre kul :)
 
Nu börjar man se att det är ljusare ute. Det hinner ju faktiskt gå en bra bit in på eftermiddagen innan det är kolsvart. Nu blir det en superhärlig tid framöver.  Bara jag fixar fleecesockar till hundarna så är det inga problem att vara ute länge, då får man ju användning för vinterkläderna åxå :)   Nya handskar behöver jag känner jag dock, och det är ju ingen hemmansaffär, så det kan jag ju lösa snabbt. 
 
Jag ska dyka in i frysen och se vad jag ska hitta på för kul mat ikväll, det är alltid lika skoj :) Det är nog dags att hitta på nåt nytt känns det som. Nytt, oprövat. Ska fila på det under dagen. 
 
Ha en bra fredag, och fyll den med nåt värt!
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0