Ja men just det ja

Ok. Jag skrev ett inlägg i morse som jag aldrig publicerade. Nähäpp tänkte jag när jag upptäckte det för en liten stund sedan, jag fyller väl på och publicerar Nu då. 
 
Det var bara det att det jag fyllde på, kom aldrig med när jag publicerade, utan det var bara det halva inlägget jag skrev i morse som publicerades. Såg ju skumt ut, så jag raderade :)
 
Nåja, hur som haver så har jag hostat en del inatt, men inte så mycket. Kände mig rätt bra i morse när jag klev upp .... drack kaffe, gick ut med hundarna. Ok, ingen superwoman, men det hade jag inte väntat mig heller.   Efter morgonpromenad, packade jag en väska med div.   Apportbock, koner, lock, korvbitar, vattenflaska, och en fäll. Kelly fick hänga med på premiärträning på ridhuset :)    Å gud så stort utrymme vi har! Halva ridhuset, och det var mycket större än jag trodde. Vi var bara 4 stycken där. En tollare, tre welsh, varav 2 var supersöta små valpar, åsså Kelly. Jo jag vet, 5 hundar, men 4 människor :)   
 
 
Nästa gång lastar jag in alla hundarna i bilen, så de får en stund var på träningsplan :)    
 
På vägen hem sprang jag in på Konsum och köpte halstabletter och hostmedicin. Måste erkänna att det känns lite sämre än i morse, men det var kanske inte så oväntat.   Drog i mig en rejäl klunk meducin när jag kom hem, sen tog jag Paddy på en solo-walkabout i flexit, så han fick springa lite.   Nu ska jag koka lite soppa .... sen ska jag vila. Det känns som om jag svalt en halmbal. Lite trångt och stickigt i luftrören. 
 
Nåja, lite varm soppa gör nog susen :)
 
Goddagens

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0