Nej, jag Ska inte sluta!!

Fredag morgon. Jag är ledig idag :)  Tog sovmorgon till 8.30, gick sedan ut med hundarna. Jag hade hoppats att det skulle vara lika milt som igår, men det var det inte. -15 och hundarna ville in direkt vi kom ut. De är känsligare än vanligt, och det beror nog på det jag skrivit tidigare - det har varit så milt att de inte fått nån vinterpäls. De har alltså sommarkläderna bara, och då förstår jag att de fryser, även om jag tar på dem täcke. Nåja, få se vad som händer fram på dagen, om det kan mildras lite då. 
 
Jag var i alla fall förbi bilen och satte i motorvärmaren.  Jag ska åka iväg på nån större affär för att handla tänkte jag. Det mesta köper jag ju här på Konsum i Ursviken, men jag skulle vilja kolla i en affär som har större vegetarisk variation, och större grönsaksutbud. Ska även unna mig en ny skurmopp. Inte skaftet, utan bara själva trasslet längst ut. 
 
Jag ska inte sluta  med vegetarisk mat efter den här veckan. Jag har ju knappt hunnit prova nånting, och det jag provat har varit så himla gott! Mycket godare än jag trodde faktiskt.  Dessutom är det både spännande och intressant att fippla med nya maträtter. Mat är hur kul som helst :)   Inte bara att hålla på med, utan även att få lägga upp snyggt och njuta med ögat innan man börjar äta. 
 
Jag och hundarna är verkligen varandras motsatser där, fniss. Herregud, man kan tro att jag svälter dem, för när de äter så tar det inte många sekunder innan skålarna är tomma. När de åt torrfoder tog det lite längre tid, men med färskfoder äter till och med Gullefjun upp på max 3 sekunder. Det där med att äta med ögat är inget de köper :)
 
Blå himmel ute .... så himla vackert!  
 
Jag ska gå ner och boka tvättstugan, sedan blir det städning.  
 
Ha en Bra dag, fyll den med värda grejer och kom ihåg att alla känslor är tillåtna. Att hålla inne ilska och besvikelse bara för att någon annan tycker att det är jobbigt att bemöta de känslorna, är inte rätt. Vräk ut ilskan, Gråt ut besvikelsen, så känns det bättre sen. MYCKET bättre. När allt det där är ute, kan man fylla sitt inuti med glädje igen, inte bara en liten gnutta, utan hela sitt inuti. 
 
Mitt inuti är fyllt med Bara Glädje nu ! :)
 
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0