snabba kast!

I morse blev morgonrundan kort och koncis. -26 och hundarna ville INTE vara ute. Klädde mig otroligt väl när jag gick till bussen, stora vintermössan med skinn och öronlappar, överdragsbyxorna, klänning, kofta, tröja, och två jackor. Jo, jag såg förjävlig ut, men det var ju kolsvart när bussen gick, så det var nog ingen som såg mig .... det där med klänning utanpå överdragsbyxorna .... jo jag vet ...   fniss.     Efter jobbet då jag skulle gå till bussen, var ju läget ett helt annat. Bara 8  minusgrader och fullt dagsljus. Då blev det nästan pinsamt faktiskt :)
 
Nåja, jag fick ju gå ombord på bussen och åka hela vägen hem, så allt gick ju bra :)    Skönt att kunna ta en ordentlig promenad med hundarna när jag kom hem. Det tyckte nog hundarna åxå. Åtminstone Paddy. Han var springsugen, och sprang på stället flera gånger. Nu verkar det ju ska fortsätta vara milt, så nu kan man återgå till vanliga promenadrutiner, det blir skönt. 
 
I veckan ska jag äta vegetariskt :)   Fränt va?!   Nu vet jag inte om man hinner upptäcka någon skillnad, men tanken är att försöka reda ut ifall Meniéren kan bli bättre. Dessutom blir det kul att testa lite olika saker. Ikväll ska jag laga kikärtsbiffar med twist, efter ett recept som jag hittade på när jag var på affären och handlade. Ska bli skoj och spännande :)
 
Är inte lika "svimmlig" idag, men helt hundra är det inte. Hoppas jag håller mig på benen så att vi kan bogsera bilen till verkstan i morgon. Måste även på apoteket då och hämta ut mer medicin. Jag ska ta rätt glasögon då, så jag även hinner på Björkis innan jag störtar hemåt .... fniss.  Jo just det, jag ska kuta in på Akvariecenter och Nords zoo åxå. Fick höra att man kan köpa Fodax, hundfodret jag använder, där. Ska kolla upp priset. Vore ju lite kul om jag kunde använda frysen till mig själv lite mer, och inte BARA till hundarna .... fniss. 
 
Kom ihåg - Vill du UPPFATTAS som ärlig, måste du VARA ärlig!
Vill du UPPFATTAS som glad, måste du VARA glad!
Vill du uppfattas som en idiot, är det bara att vara en idiot, så är det fixat :)
 
Nu ska jag träna hundarna här inne :)
 
Goafton

Kommentarer
Postat av: Flisan

Fetaostbollar i tomatsås är också utan kött (kanske inte helt vegetarisk då man har mjölkprodukter med, eller om det är veganer som är kinkiga på det),
men sjukt goda är dom!! :)

Svar: Det lät gott :)
Maria Tafvelin

2014-01-20 @ 21:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0