Du luktar stjärt ur munnen!

Ljuvlig morgon! Det är rent så himla lätt att vakna och komma sig upp ur sängen när det är så ljust som det är nu :)  Det är bara hundarna som inte verkar styras av ljuset överhuvudtaget, de ligger kvar under täcket så länge det går, oavsett ljus. Så länge solen inte lyser in genom fönstret vill säga. När den tiden kommer, vill de lägga sig i solstrålen och bara njuta. 
 
Står och dricker kaffe i lugn och ro. Idag kör jag ju bil, och kan åka en halvtimme senare än när jag tar bussen, vilket gör att jag tänker ta en längre promenad med hundarna när jag druckit ur sista koppen. 
 
Idag borde väl verkstan ringa kan jag tänka ....  gruvar lite för vad det kommer att kosta att hämta ut bilen dock. Men .... jag har inget val, det är bara att hosta upp och gilla läget :)
 
Idag måste jag städa kylskåpet. När jag öppnade för att plocka ut grädden till kaffet kände jag en lukt som fick mig att tänka på något som lill-Maria sa när hon var inte alltför många år. Vi hade en smålandsstövare som hette Ludde på den tiden. Maria lekte med honom och plötsligt sa hon: Ludde, du luktar stjärt ur munnen!
 
Hahahahahahaha
 
Dags att rotera. Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt!!
 
Gomorron
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0