Stänga ner bloggen.

Jag besvarade mailet jag fick i morse. Jag frågade vilka inlägg jag gjort där jag trakasserar och hänger ut privatpersoner. Jag ifrågasatte även det som skrevs om att jag blivit ombedda av dem att radera material, för något sådant mail har jag aldrig tidigare fått.  Jag har fortfarande inte fått något svar. Jag har fortfarande inte fått veta vilka inlägg jag bör radera för att inte få bloggen nerstängd. Tills dess jag får veta det, så kan jag inte göra så mycket. 
 
Jag förstår till fullo att jag inte står utanför lagen. Jag är samma lika som alla andra - gör jag övertramp så får jag stå för konsekvenserna, det är inte så himla svårt eller ofattbart, inte ens konstigt. Jag säger inte emot någonstans. Men, hotar man med att stänga ner min blogg om jag inte raderar de inlägg där jag hänger ut och trakasserar privatpersoner, så bör man nog kunna visa mig de inlägg jag måste radera för att få ha bloggen kvar. Annars blir det svårt för mig att veta. Enkel matematik. 
 
Så ... jag väntar :)
 
I övrigt så har det varit helt underbart väder idag. Även om det varit lite småkallt, så har det varit sol. Det är fortfarande sol förresten :)  Efter middagen blir det en promenad vid vattnet. 
 
I morgon är det onsdag ... mittiveckandagen. Hoppas på sol då åxå :)  Då ska jag dra lite kätting med Molly och Kelly tänkte jag ....    Molly, hon drar som om hon inte gjort annat. Helt obrydd skulle jag säga. Kelly ... hon är lite mer .... skeptisk. Sista repan i lördags gick bra , men hon är lite misstänksam mot kättingen. Få se hur det går i morgon. Hon är ju inte TVUNGEN att dra heller. Trivs hon inte med det, så låter vi bli :) Inte svårare än så :)  
 
Ska försöka köpa mig en cykel förresten. Endera genom nån facebookgrupp, eller så en ny, billig. Paddy passar ju perfekt att cykla med, och jag tänkte mig cykla till jobbet under sommaren :)  Det är ju bara 8 km till jobbet, så det skulle passa perfekt. 
 
Nu ska jag botanisera i kylen för att se vad jag ska hitta på till middag :)
 
Tjing så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0