Fredag

Så var det fredagkväll igen. Dagen började med kaffe, sen promenad med hundarna. Paddy är bra i magen igen, tack och lov :)  Sen blev det jobb fram till 17.30 med avbrott för lunch och kort promenad med hundarna. Efter jobbet blev det en timme i skönt svalt väder.

Till middag blev det tacos. Jag har varit sugen på det i flera dagar, planerat allt in i minsta detalj, och när jag NÄSTAN var klar med allt, köttfärsen var färdig, allt var upphackat förutom löken... då fick jag ett sms av Hannah att hon skulle ner på internetcafét och logga in på msn. Jag åt på ca 5 minuter för att hinna logga in och vara online när hon loggade in :) :)

Vi chattade en halvtimme, sen var hennes tid slut. Även om jag inte hann njuta av maten, och fick lite ont i magen för att jag bara styrde in i hålet i ansiktet utan att knappt tugga, så var det värt det :) Det var kul att språkas med min Hannah, och de har det Betydligt varmare än vi kan man säga. Vet inte om jag är avundsjuk på värmen direkt, men bara att vara utomlands, utan några som helst måsten..... aaahhhh....

Nu ska jag snart gå kvällsrundan med mina hundar, sen blir det sängen för min del. I morrn ska jag klicka in hundarna har jag tänkt. :)

Ha en bra fortsättning på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0