Mot Umeå

Idag ska jag och Hannah åka till Umeå. Vi ska gå på stan, köpa hundgrejjer, kolla på Åhlensrestaurangen där brorsand dotter Emelie gjort en väggmålning, äta lunch, sen åka hem igen. Hannahs Lukas ska vara hundvakt idag. Lukas kommer att få fullt upp veckan före jul. Då åker ju jag, Hannah och Pernilla utomlands och tanken är att han ska ha Paddy och Molly hos sig..... plus att de åxå har Milo då.... så det blir huset fullt av hundar :)

Nu sitter jag och dricker kaffe och tittar ut genom fönstret. Sagolikt vackert idag med. Hösten är magisk..... såå himla tjusigt.

Jo förresten, igår fick jag hem de stickade tröjorna jag beställt till hundarna. De blev jättefina :)  ska fota när jag får tillbaka kameran från Pernilla.... vilket borde bli i dagarna

Ikväll är det hundträff, och det blir Kelly som ska följa. Sist var jag ju ensam förutom En hund till som var där ca 10 minuter. Hoppas fler har lust och möjlighet ikväll.

Ha nu en bra dag, och fyll den med nåt värt.
Gomorron

Här är han



Hannahs lille Milo :)  Vi ska hämta honom på Tisdag. Visst är han söt :) :)

men åååååhhhhhh

Hannah ska köpa världens sötaste lilla valp :)   bild kommer i morrn. Vi ska hämta den på tisdag :) Han ska hete Milo.

Min dag har varit kanon. Vilket väder!! Man blir lycklig ända in i själen. Jag känner livet i mig, som Madicken sa. I morse gick jag en kortare promenad än vanligt med hundarna. Vi stannade borta vid "planen" och jobbade med sök och lydnad. Ofta när man jobbar med hundar så undrar man: hur tänker de??  Nåja.. kul som sjutton var det, och hundarna var helt slut när vi kom hem.

Eftersom jag varit ledig idag har allt kretsat kring hundarna. Både mina och Hannas kommande valp :)  ska bli jättespännande. Ja.. åsså längtar jag tills jag får hämta min Molly såklart. Det blev en skogspromenad på eftermiddagen.

Kl 19 kom Pernilla springandes till mig, då var jag ombytt och klar för träning, så vi sprang tillsammans bort till Martinsons, körde core-passet på en timme, sen sprang jag hem. Nu har jag varit ute med hundarna en sista sväng, så nu ska jag glida ner i sängen. I morrn är det jobb igen.

Sov så gott inatt så hörs vi i morrn :)

helt slut

måndag kväll.... helt slut
Efter jobbet gick jag hem, bytte om, gick ut med hundarna en knapp timme..  ner i tvättstugan, upp, laga mat, se halv 8 hos mig och idol. Prata med Hannah och sedan Pernilla i telefon. Nu är vi här. Klockan är 21.36 och jag är så trött så jag håller på att gå av. Ska ta ut hundarna på en sista pinkrunda, sen blir det sängen.

I morrn är jag ledig och har inget inbokat på dagen. Herregud så skönt. Jag behöver verkligen de här lediga dagarna till återhämtning. Hur skulle det se ut annars?

Nä, nu ska jag väcka hundarna och ta ut dem. Sov gott allihop
gokväll

träningsdag

igår blev det en bra träningsdag. Började dagen med 40 minuters promenad med hundarna, sen hem och pyssla lite, träna inne med hundarna, skura upp trädgårdsmöblerna och dammsuga. Sen gick jag mils-rundan med hundarna på eftermiddagen. Efter lite mat sprang jag till träningen, tvåtimmarspasset core+, sen sprang jag hem. Kom hem kl 21, duschade och tog ett glas rött :)

Nu ska jag strax ut med hundarna. Idag jobbar jag 11-18, brukar gå hem på lunch kring 13.30 för att äta lite och gå ut med hundarna.

Den 28 okt kommer Molly till Sverige :)  Jag funderar på att ta med mig båda hundarna ner till stockholm och hälsa på hundtanten sophie några dagar då. Det vore häftigt :) 

Ha en bra dag nu, och kom ihåg att fylla den med nåt värt.

Btw, jag har inte slagit smalbenet i sängen nånting sen igår morse. Kanske har hjärnan ställt om sig och lärt sig att benen måste ta ett par steg extra när jag går från köket till datorn, annars blir det smack in i sängramen... och det gör ONT.

Gomorron

Smäller av

Gud så vackert det är ute idag, jag höll på att smälla av när jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade. Alldeles vitt av frost på backen, en minusgrad, klarblå himmel och sol. Spegelblankt på sjön..... AAhhhhh !!! Det är SÅHÄR det ska vara!!!

Jag har skrivit efter stickade tröjor till hundarna, och jag hoppas att de dyker upp fort, för Paddy har ju aldrig upplevt nån vidare kyla och är frusen av sig lille gubben. Kelly fixar nog kylan bättre i vinter, men hon ska få ha tröja i alla fall :)  och Molly, hon kommer definitivt att frysa ihjäl om hon inte får kläder. Hon kommer i nov troligen, och då gäller det att ha en liten garderob åt henne.

Idag måste jag skura upp trädgårdsmöblerna och ta in dem. Nu är det bara att inse att man inte kommer att sitta ute mer. Har väl iofs inte suttit i dem sådär överdrivet många gånger.... ska skicka dem till Pernilla och Nils om de vill ha dem.... bättre att de kommer till användning.

Nu ska jag dricka upp kaffet, sen klä mig och gå ut med hundarna. Måste be Pernilla att jag får igen kameran så jag kan fota mer.

Ha en bra dag och kom ihåg att fylla den med nåt värt.

Gomorron

Vilken dag!

Igårkväll fick jag ihop min nya säng från IKEA. En 160 cm skönhet utan skarv :) :)  Har sovit förträffligt inatt, gott om utrymme, även om Kelly hela tiden vill ha kroppskontakt och flyttar sig när jag flyttar mig. Paddy ligger stilla nere vid fötterna, så det har varit helt perfekt. Kommer att gå kanonbra att rymma en hund till :)

I morse började vi med en morgonrunda i lätt regn. Sen blev det städdag. Efter städning blev det en löptur med hundarna, en lång dusch (för att vara jag alltså, höll säkert på en kvart :)  )  Sen har jag softat hela kvällen. Stekte en köttbit, tog lite vitlökssmör till, och ett glas rött vin. Mums. Nu ska jag strax gå ut sista rundan med hundarna. Vet inte om det är maten, löpningen eller vinet som gjort mig trött, men trött är jag i alla fall. Det är ju en dag i morrn åxå, så jag ska krypa isäng snart.

I morrn hoppas jag på regnfritt, skönare vara ute utan regnkläderna, både för mig och för hundarna. Hoppas ni haft en bra dag :)

Gokväll

Ännu en dag

Då har ännu en dag nått sitt slut i det närmaste. Den började med en mils promenad med hundarna och Pernilla. Det regnade hela vägen, men när man väl blivit blöt, så blir det ju inte värre. Skönt när man kom hem i alla fall och fick ta på sig torra kläder :)  Efter en frukost drog jag iväg till Burträsk och Anna för en timmes zonterapi. Hoppas få bukt med både meniére och ögat... men tinnitusen känns som prio ett.
Efter att ha klippt klorna på Victor och håret på Sture, åkte jag hem till bgm igen. Ut en kort sväng med hundarna, sen kom Sandra med sin JRT Dolly så jag trimmade henne. Fick se Sandras ljuvliga lilla Kerstin åxå :)

När de åkt tog jag ut hundarna på en runda igen. Nu fick även Paddy springa lös. Kelly får ju springa lös nästan hela milen varje dag, så henne går det ingen nöd på :)  Sen blev det en liten gnutta dötid innan det var dags för hundträff. Jag tog bara Kelly med mig idag. Paddy fick stanna hemma och gnaga märgben. Jag var ensam på hundträffen nästan hela timmen, hade sällskap en kvart av.... ja vad han nu heter. Kelly skötte sig helt perfekt. Sanslöst lydig. Nåja, jag höll på nästan en timme, sen gick jag hem, lagade mat, bänkade mig och hundarna framför tvn och såg "halv 8 hos mig, och idol"  Nisse kom och hämtade sängen, jag har ju köpt en ny på IKEA som kommer i morrn, därför ville jag bli av med den andra ikväll. Ska sova på madrass inatt :)

Nu ska jag bara städa lite i sovrummet inför nya sängens ankomst, sen ut med hundarna en sista sväng, sen krypa ihop på madrassen. Blir nog trångt inatt... fniss... men redan i morrn natt ska det finnas gott om plats för oss alla tre :) :)

Hoppas ni haft en bra dag! Det har iaf jag.
Gokväll

Gomorron Sol

Vaknade och såg att det var sol idag :)  Härligt!!! Nu väntar jag att Pernilla ska komma, vi ska promenera mils-rundan idag åxå. Sen blir det att tvätta någon tvätt, efter det lunch, sen iväg på jobbet. Jobbar 11.45-18 idag.

Igår var det 29 stycken på coren. Det var fantastiskt roligt!! Hoppas alla kommer tillbaka nästa tisdag :)

Igårkväll när jag kom hem efter träningen gick jag ut med hundarna, satt vid datorn en stund, småpysslade lite, gick ut med hundarna en sista pinkrunda, sen tänkte jag se "halv 8 hos mig" på datorn. Då fanns det plötsligt inget ljud. Vafan.... letade, googlade, kollade....  efter många om och men fick jag till det, men då var klockan så mycket så jag orkade inte se programmet. Det var bara att lägga sig och sova.

Nu ska jag dricka upp kaffet och ta på mig promenadstassen. Pernilla dyker snart upp.

Ha en bra dag och fyll den med nåt värt!
Gomorron

Tisdag

Dagen började halv 8 med kaffe. Kl 8 kom Pernilla hit och vi tog hundarna med oss och promenerade mils-rundan. Precis när vi kom tillbaka hem så började det regna. Där hade vi tur :)

Vi hann inte vara hemma så länge så kom ett par från Robertsfors med sin Jack Russel som skulle trimmas. Han skötte sig väl hyfsat med tanke på att han är över två år och har aldrig blivit trimmad förut. Han försökte bita mig några gånger, och då kom Kelly fram snabbare än blixten. Det var häftigt faktiskt. Varje gång han försökte bita mig (och believe me, han menade allvar) så störtade hon fram och pockade på hans uppmärksamhet. Hon var inte aggressiv, hon bara stal all hans uppmärksamhet. Kul var det ... fniss...

Efter trimningen åkte vi till Pernilla och sydde klart några projekt vi påbörjat, sen skjutsade hon hem mig och hundarna. Jag bytte om och gick ut med dem en sväng, sen har jag inte gjort så värst mycket. Ikväll är det core :)

Nu ska jag slappa en stund i soffan.
Gokväll

Gud förbannat

Tänk att politik kan göra en så jävla upprörd så man nästan skiter på sig. Va i helvete är det för typ av människor som röstar fram SD till riksdagen? Några Hitlerwannabies som fått frispel?

Jag blev väldigt besviken på valutgången åxå. Jag står för önskan om ett samhälle, en värld, där vi alla kan hjälpas åt. Där alla får känna sig behövd och älskad, respekterad för sin egen skull och inte utifrån prestation. Kan man inte prestera så är man en parasit. Sån är den moderata politiken. I en idealisk värld, där alla är friska, starka och arbetsföra... DÄR passar den moderata politiken. Där alla ryms inom ramarna för elitgruppen. Det är INTE humant med den nya sjukförsäkringen, hur man än vrider och vänder på den.

Lite paralleller mellan moderat politik och SD finns det. Frisk, stark, arbetsför, bort med alla andra: moderat. Vit, svensk, bort med alla andra: SD. Likheten är oviljan att acceptera de som inte är som en själv.

VALDAG !!

Helgen spurtar förbi. I fredags for jag och hundarna till Pernilla och sov där. Lördagmorgon tog vi en timmes promanad, sen iväg till stan för div shopping. Kl 3 lämnade jag av Pernilla på jobbet och styrde hem till hundarna. Gick ut med dem en timme, tvättade lite, småfipplade, åt, sen åkte jag och hämtade Pernilla efter jobbet kl 21. Det var så jädra dimmigt att vi var inte hemma förrän 21.44. Då grejjade vi lite med det som var inhandlat under dagen, planterade några blommor mm. Sen isäng.  I morse fick Pernilla skjutsa hem mig och hundarna när hon åkte på jobbet. Väl hemma drack jag kaffe, sen gick jag morgonpromenad med hundarna och Cilla.

Nu blir det lite småfix här hemma, gå igenom några justeringar i kvällens core+-pass, sen när Pernilla kommer hem från jobbet ska vi gå och rösta, sy lite, äta, sen träna.

Nu en lite sen fukost

Ha en bra dag!!

Fredag

Jahapp, då var det fredag igen. Herregud va dagarna tickar snabbt. Jag försöker verkligen fylla dagarna med värda grejjer, och det känns som att jag lyckas rätt bra :)

Igårkväll var det hundträff. Jag tog båda hundarna med mig och det gick så suveränt bra :)  Vi var ett redigt gäng som träffades. KUL!!

Idag började dagen kl 6.45 med en 45 minuters promenad med hundarna och Cilla. Sen jobbade jag till 17.30, var ute med hundarna en knapp timme... sen har jag inte gjort många knop. Ska strax äta middag... Sen ska jag iväg till Pernilla och sova över där :)  Nils är i stockholm i helgen, så vi ska umgås allt vad vi kan :)  Synd att hon jobbar ikväll, i morrn kväll och söndag förmiddag... men lite tid är bättre än ingen tid alls :)

Strax ska jag steka på några köttbitar, till det vitlökssmör... mums. Sen blir det idol. Pernilla slutar jobba kl 21, och regnar det så ska jag vara så bekväm att hon får hämta mig och hundarna.

Ha en bra fredagkskväll :)

Risig



Paddy är risig i magen.... har varit ute varannan timme inatt. Kl 00 00. 02.00, 03.45, 05.45, 07.20  osv. Har beställt canikur med Pernilla och hoppas han blir bra. Lille gubben.....

Jag är hur trött som helst, så vi ska nog krypa ner i sängen hela bunten och vila nu en stund. Vi var nyss ute på en halvtimmes runda, så vi borde väl kunna få vila två timmar i alla fall. Ska ner i tvättstugan sen och kasta in tvätten i torktumlaren.

Ikväll är det hundträff. Hade tänkt ta Paddy med mig då, men han får nog stanna hemma den här gången åxå.

Nu längtar vi tills i oktober, då Molly kommer :)
Ha en bra dag!!

udx har fått en ny ägare

japp... hon köpte bilen. :)
Träningen gick fint igår, blev ett bra pass, helt nytt för säsongen. Ny skiva och allt :)

Idag är det grått och burrigt. Morgonrundan blev inte så lång idag, det började regna och vi hade inte regnkläder på oss. Vi ska ut på nån timmes promenad innan jag börjar jobba istället. Nu ligger hundarna på sängen och vilar så länge. Igårkväll gick jag in på ikeas sida och beställde en ny, större säng som kommer till veckan :)  så vi ryms ordentligt allihop. Vi kanske snart blir 4 st i sängen juh :)

Nä, nu ska jag dricka en kopp kaffe och bläddra i nån katalog. Måste köpa big size-lakan, har köpt en 160:s madrass.

Jobbar 11.45-18.00 idag....  jobbigaste dagen på veckan på ett sätt, eftersom jag ska ha ätit lunch innan jag börjar. Äter annars gärna lunch kring halv 2. Nåja.... det funkar ju det här åxå.

Ha en bra dag och fyll den med nåt värt
Gomorron

Hej Träningsvärk

Det känns i varenda muskel i hela kroppen. Söndagens tvåtimmarspass alltså. Skönt?!!  Och ikväll är det core... men det känns nog inte ont när man blivit varm??!!  Fniss

Morgonpromenaden avklarad. Frukost avklarad. Nu blir det att träna med hundarna inne en stund, sen ska jag iväg till Ånäset och besikta bilen. Wish me luck, för ikväll kommer ett par för att titta på bilen. Har den ju ute på blocket.... Hoppas de köper den. Jag har en annan grej på gång, men det är hemligt än så länge :)  Få se hur länge jag kan vara tyst om det. Spännande va??!!!! Hihihi

Nu tror jag att jag ska dra igång dammsugaren en liten stund. Sen får det bli kaffe.
Ha en bra dag!!

Gomorron

Arkivera

Jahapp, då var söndagen slut. Dags att lägga den i arkivet. Det har inte blivit många eller långa promenader, utan det har för hundarnas del handlat om klickerträning. High five, rulla, backa, ögonkontakt, död, mm mm för Kellys del, och ögonkontakt, sitt, ligg och high five för Paddys del.

För egen del så hade jag säsongens första core +-pass. Två timmars träning. Jättejobbigt men jättekul... och kommer förmodligen att kännas i kroppen jättejättemycket på tisdag typ. Tur jag är ledig då..... fast då är det core på kvällen istället....  fniss...

Nu blir det raka vägen isäng här. Hundarna ligger redan så jag ska knyckla ner mig bredvid dem :)

Hoppas ni haft en bra dag ,och en bra helg.

Gonatt

Grå söndag

Var det sol igår så är det desto gråare idag. Har varit ute på morgonrundan med hundarna, och det började regna precis när vi kom hem igen :) Igår på dagen gick vi milen, det var kanonhärligt. Idag ska jag ut och klickerträna dem var för sig.

Jag har gått igenom core-plus-passet jag ska ha ikväll. Det blir jobbigt men jag är nöjd med det... såhär i teorin i alla fall :) Få se hur det blir i praktiken.

Nu ska jag koka kaffe och sätta mig framför tvn med hundarna ett tag. :)
Ha en bra dag och fyll den med nåt värt!


Sol ute, sol inne

Igår efter jobbet, gick jag bara hem och bytte kläder, tog hundarna och knallade iväg till Pernilla och Nils. Där befann sig åxå Hannah och Lukas, för vi skulle fira Hannahs 19-årsdag :)

Till förrätt hade Pernilla bakat sanslöst gott bröd, som jag faktiskt tog flera bitar av. När åt jag bröd sist? Det var nästan två år sen :)   Till det tsaziki och en god fördrink. Till varmrätt blev det köttfärspaj och sallad. Efterrätt var för mig pannacotta och cheescake till de andra. GUUU va gott det var alltihop!! Sen blev det nån rom och cola och nån cider. Kring 22 gick jag hem och fick sällskap av Hannah som skulle hämta några täcken hemma hos mig. Vi knölade ner täcken och kuddar i min vandrarryggsäck, sen lånade hon min cykel och cyklade tillbaka :)

Jag vaknade av att telefonen ringde kl 9 i morse. Det var Pernilla som undrade om jag var på väg ut och gå. Nja.. inte sådär rakt av... fniss.... Hon tog på sig löparskorna och sprang en sväng, medans jag kokade kaffe, drack kaffe, och SEN gick en runda med hundarna. Jag gick så de fick springa lösa en halvtimme. Nu hemma igen, ska tvätta och städa idag. SAMT fixa ihop ett pass till morgondagens core-plus.

Det verkar bli bra väder idag. Lagom varmt och sol. Härligt.
Njut av dagen och fyll den med nåt värt!!

Kelly min Kelly



Idag har varit en härlig dag!! Började dagen med en timme ute med hundarna. Efter frukost och div pyssel med saker och ting blev det att ta hundarna och promenera mils-rundan. Det tog en timme och 45 minuter. Efter det var det kafferast :) 

18.30 var det hundträff och jag tog Kelly med mig. HOn är helt fantastisk... herregud va jag är stolt över henne. Jag hade henne lös och tjollrade på med div lydnadsövningar och hon gick Aldrig fram till de andra hundarna, inte ens när de passerade på nära håll. Nästa vecka tar jag nog Paddy med mig. Han behöver träna på att träffa andra hundar åxå, utan att gå fram och hälsa.

Efter träffen tog jag Paddy med mig en vända. Jag släppte honom, han sprang runt runt som en idiot, sen övade vi lite lydnad, sen gick vi hem.

Till middag tänkte jag experimentera lite... kokade soppa på vitkål, purjo, vitlök, zucchini, champinjoner, lite chilisås.... sen var det nog inge mer tror jag... men fy fasen när jag hade kört med mixern... det såg ALLT annat än aptitligt ut. Ja... ska sanningen fram så var det inte gott heller. Men... då vet jag det i alla fall. Ska aldrig prova DE kombinationerna igen. .... Ever..... fniss....

I morrn kväll ska vi fira Hannahs 19-årsdag :)  Vi ska vara hos Pernilla och Nils, äta middag, dricka nån drink och UMGÅS. Det ska bli så himla kul :)

Nu ska jag ut med hundarna en sista sväng för kvällen, sen glider jag under täcket.

Gokväll

Hej träningsvärk



Idag har jag lite träningsvärk efter core-passet. Igår kände jag inget, och var nästan lite besviken... men som sagt... idag behöver jag inte vara besviken längre. :)

Nu på morgonen har jag varit ute med hundarna en timme, jädrar va de kan springa :)  och nu ska jag veva ihop nåt att äta. Det är kanonväder ute, så kanske det blir milen senare idag. Ikväll är det hundträff igen, få se om det blir Paddy som får följa då eller....

Hon som skulle kolla på bilen igår kom inte. Hon hade blivit sjuk. Nåja... få se om hon dyker upp sen nån gång, eller hur det blir.

Nu frukost.
Gomorron

Gomorron onsdag

Oj va dagarna går fort. Igår efter morgonpromenaden med hundarna, tvättade och städade jag bilen. Idag på förmiddagen kommer en spekulant och tittar på den. Förhoppningsvis får jag den såld. Hon kommer kring 10, så håll tummarna då.

Mitt på dagen tog jag en promenad bort till Pernilla och Nils hus. Hannah och hennes kompis Miranda var där och hade bakat bananpaj. Det blev en bit och en kopp kaffe, sen promenerade jag hem igen och tränade kontaktövningar med hundarna och klicker. Går jättebra :)

Igårkväll drog jag igång höstens core :)  Superhärligt att vara igång igen. Nu måste jag bara sätta ihop ett pass till på söndag då det är core-plus. 

Idag jobbar jag 11.45 - 18.00, sen blir det lite längre promenad med hundarna. Nu ska jag strax iväg på den vanliga 40 minuters morgonrundan :)

Ha en bra dag och kom ihåg att fylla den med nåt värt!

Gårdagen

Söndagen lixom spurtade förbi i en jädra hastighet. Jag var och hjälpte Nils med den sista städningen inför Pernillas hemkomst, var ute och tränade med hundarna på eftermiddagen, sen följde jag med in till stan och hämtade en brun Pernilla :)  Hon blev så glad när hon kom hem och såg vad vi hjälpts åt med att göra i huset, så hon fällde en liten tår :)  Hannah och hennes kille Lukas har åxå hjälpt till, så med gemensamma krafter har vi gjort riktigt mycket :)

Sol idag åxå. Älgjakten börjar idag, så jag ska inte gå genom skogen när jag nu tänkte gå milen innan jobbet. Jag får hålla mig ute på vägen.

Hade en lustig dröm inatt. Jag hade en grupp småbarn i ett klassrum. Alla hade fått varsin klicker, och jag skulle lära dem att klicka för att få prata. De satt två och två... hahahahaha..... har man varit intensiv med klickerträning på hundarna kanske?

Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt.

Helg

Idag har Hannah varit här :) Hon hade ett sminkuppdrag här i bgm, sen har vi varit och hjälpt Nils i huset. Det ska vara klart en massa grejer tills Pernilla kommer hem från Rhodos i morrn :)  Det blev middag i huset med Nils, Hannah och Lukas, vi åt tacos :) Gott!!

Efter maten åkte jag hem, sen ut med hundarna en dryg timme. Nu ligger de och slappar medans jag sitter vid datorn. Jag har en sån jävulsk tinnitus idag så jag tror jag mister förståndet totalt.... undrar om det hjälper nåt med ett glas vin. Kanske skulle testa?!

Tror inte det var nåt vidare värst bra att se på tv ikväll, men man hänger väl i soffan en stund lite senare, innan det är dags för sista kvällsrundan med hundarna... sen isäng.

Hoppas ni har en bra helg!
Gokväll

Fredag

Efter jobbet for jag ut och sprang med hundarna :)  skönt var det :)

Nu ska jag äta middag, sen ska jag kasta mig i soffan med hundarna och se tv resten av kvällen. I morrn kommer Hannah hit :)

Ha en bra kväll!!

Kylskåpskallt

5 grader varmt nu på morgonpromenaden. Det är hög tid att ta fram vantarna med andra ord. Men härlig luft, aahhhh.

Idag är det jobb som gäller, fram till 17.30, sen en längre promenad eller kanske jag skulle springa en sväng med hundarna. Få se vad det blir. Hoppas skivan jag beställt kommer idag. Jag har beställt ny musik till coren som börjar på tisdag. Skulle va fint att få helgen på sig att sätta ihop passet. Sen återstår bara att sätta ihop ett core-plus-pass tills nästa söndag... men det ska väl ordna sig.

Nu ska jag röra ihop nån frukost här. Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt!

Gomorron


Vilken härlig torsdag!

Dagen började vid halv 8 med kaffe som vanligt.... eller... före det så var det två hundar som gärna ville ligga i sängen och få sin beskärda del av morgonmys. Paddy är för härlig... han har så många läten för sig, speciellt på morgonen. Han myser så inni norden.

Efter kaffet var det morgonpromenad. Härligt med sol och samtidigt lite svalare luft. Det gillar jag. 45 minuter som vanligt, sen hem för frukost och utfodring för hundarna. Efter det pysslade jag med lite av varje, tills Cilla ringde och frågade om jag skulle hänga med på lunchpromenad. Varför inte tänkte jag, tog hundarna och halvjoggade med Cilla en timme. (hon går jättesnabbt). Vi gick så att jag kunde släppa hundarna en bra stund.... härligt att se dem springa :)  . När Cilla vek av hem till sig så sprang jag sista kilometern. Hem, duscha, äta lite, sen iväg till Burträsk på Zonterapi hos Anna. DET VAR JÄTTETREVLIGT!! Hela situationen var verkligen..... HELT RÄTT!! Vi pratade, hon tröck och masserade... det var en jättehärlig upplevelse och jag rekommenderar alla att prova. Jag har förvisso inte hunnit märka några resultat ännu, men det känns verkligen att jag hamnat rätt i behandlingsväg.

Efter zonterapin åkte jag till Cilla för en kopp kaffe och surr. Hennes urgulliga ungar är bara too lovely :)  nåja... kaffet är gott och Cilla är trevlig åxå :)

Efter det så åkte jag hem, gick ner och handlade på världens bästa ica-butik ;)   sen drack jag kaffe, gick ut med hundarna, Efter det var det dags att gå på hundträffen som jag ordnat. Jag tog bara Kelly med mig, Paddy fick stanna hemma den här gången. Nästa vecka tar jag nog honom med mig.

En timme där, sen hem.... laga lite sen middag.... och nu sitter jag här :)

Hoppas ni haft en bra dag som ni fyllt med nåt värt.

Gokväll

Undercover

Efter jobbet så blev det en 1.5 timmes utevistelse med hundarna, varav en timme var promenad, och 30 minuter var för mig och Kelly att vänta på Paddy som slog följe med en hare, eller vad det nu var han fick syn på. Nåja. Det var ju bara att vänta vid platsen han försvann, och Kelly skötte underhållningen så bra att det blev inte tråkigt en sekund att vänta :)

Men vet ni!! Jag har varit med om nåt så spännande ikväll att det kan ni aldrig tro. Carro, bor här i bgm, några hus bort, är polis.... hon skrev till mig på facebook för en halvtimme sen typ. Hon undrade om jag visste vad det... men vänta... vågar jag skriva det här på bloggen... man vet ju aldrig vilka som läser.... eller ok då. Jag vet nog ganska exakt vilka som läser... fniss...

Nåja. Carro skrev och frågade om jag visste vad det var för bil som stod nere på ica-parkeringen med släckta lysen, tomgången på. Verkade suspekt

ok... jag förvandlades till undercoveragent. Svarta kläder.... ingen reflexväst.... hundarna fick inga reflexhalsband. Här gällde det att inte röja sin identitet. Vi smög ner för trappen.... ut på gården.... jag viskade till hundarna: Nu gäller det. Det är skarpt läge. De förstod vad jag sa så de var på helspänn när vi gick mot ica. Vi korsade vägen och kom runt knuten på ica. Jag knöt näven hårt runt kopplen.... gudarna vet vad mina hundar tar sig till om de kommer lös med kriminella gastar som inte vill hellre än att slita min strupe i två delar....

parkeringen var tom. Det blev som ett vacuum i bröstet. Uppdraget var lixom upplöst i intet. Hundarna pissade sen gick vi hem. MEN... jag ska tillbaka dit på sista pinkrundan och kolla läget. Min anställning som undercoveragent är inte över på långa vägar, och jag ser för min inre syn hur jag lyfter BygdsiljumsBragdBuckla mot skyn, och hundarna får sina Bragdmedaljer fastsatta i halsbanden.........  to be continued....

Sov gott.... mohahahahahaha.... om ni kan.......

Gomorron

Inatt har Hannah sovit här :) Paddy har legat bredvid henne på madrassen ända tills på morgonsidan, då hoppade han upp i sängen och kröp ihop. Kanhända han tyckte att hon vände sig och höll på för mycket... eller att hon pratade för mycket i sömn, fniss..

Jag har druckit kaffe och ska strax ut på morgonpromenaden i strålande sol. Hannah får sova en stund till. Igårkväll såg vi en film, kommer inte ihåg vad den hette....  den var helt ok även om den inte var superbra.

Hundarna har förflyttat sig från sängen till soffan, och ligger där i solstrålarna och solar :) De ligger och väntar på att jag ska ha druckit upp kaffet :)

Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt!

RSS 2.0