Ännu en dag

Då har ännu en dag nått sitt slut i det närmaste. Den började med en mils promenad med hundarna och Pernilla. Det regnade hela vägen, men när man väl blivit blöt, så blir det ju inte värre. Skönt när man kom hem i alla fall och fick ta på sig torra kläder :)  Efter en frukost drog jag iväg till Burträsk och Anna för en timmes zonterapi. Hoppas få bukt med både meniére och ögat... men tinnitusen känns som prio ett.
Efter att ha klippt klorna på Victor och håret på Sture, åkte jag hem till bgm igen. Ut en kort sväng med hundarna, sen kom Sandra med sin JRT Dolly så jag trimmade henne. Fick se Sandras ljuvliga lilla Kerstin åxå :)

När de åkt tog jag ut hundarna på en runda igen. Nu fick även Paddy springa lös. Kelly får ju springa lös nästan hela milen varje dag, så henne går det ingen nöd på :)  Sen blev det en liten gnutta dötid innan det var dags för hundträff. Jag tog bara Kelly med mig idag. Paddy fick stanna hemma och gnaga märgben. Jag var ensam på hundträffen nästan hela timmen, hade sällskap en kvart av.... ja vad han nu heter. Kelly skötte sig helt perfekt. Sanslöst lydig. Nåja, jag höll på nästan en timme, sen gick jag hem, lagade mat, bänkade mig och hundarna framför tvn och såg "halv 8 hos mig, och idol"  Nisse kom och hämtade sängen, jag har ju köpt en ny på IKEA som kommer i morrn, därför ville jag bli av med den andra ikväll. Ska sova på madrass inatt :)

Nu ska jag bara städa lite i sovrummet inför nya sängens ankomst, sen ut med hundarna en sista sväng, sen krypa ihop på madrassen. Blir nog trångt inatt... fniss... men redan i morrn natt ska det finnas gott om plats för oss alla tre :) :)

Hoppas ni haft en bra dag! Det har iaf jag.
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0