hmm... älskade hund...

Ibland älskar man sina hundar lite mindre än man annars gör.
Direkt efter jobbet bytte jag om, sen gick jag ut med hundarna. I vanlig ordning. Jag gick mot slalombacken och släppte hundarna lösa. Även det i vanlig ordning. När vi gått ett tag så drar paddy iväg... (hade jag inte gått och pratat i telefonen hade jag nog varit mer alert). Efter ett tag undrade jag vart han tog vägen, så jag ropade. Hörde då hans jaktskall (blandning av yl och skrik) Jävlar.... va har han nu hittat. Knappast en råtta.... en sån ska inte frambringa ett sådant ylande....  inte en mink heller. Hoppas han inte fått korn på någon katt, för då slutar det inte lyckligt. Kelly sprang av och an som en osalig ande. Hon hörde väl i min stämma att både ilska och desperation började anas.

Efter ett tag såg jag två rådjur komma skuttande. Detta bådar inte gott tänkte jag, och ropade så högt så jag fick omedelbart ont i skallen.

Då kom Paddy.... lyckligt skuttande i höggräset.

Koppla jycken, sen vidare på promenad. Efter en timme gick vi hem. De fick sin mat, jag sprättade en fegis, la upp planen för resten av kvällen, kollade mailen, läste norran och aftonbladet på nätet, kollade om någon kommenterat bloggen ( :) )   Slog på tvn för att kunna glida ner i soffan och kolla idrott. Fegisen slut. Dags laga middag och kanske blanda en drink. Fick ju en flaska koskenkorva wildberries för att jag suttit kattvakt....  Gick in i köket och mixade en drink (grogg skulle karlar ha kallat det)  Kollar till hundarna som ligger i min säng.  DÅ SER JAG ATT PADDY PINKAT I SÄNGEN!!!   Hur jag kan veta att det var Paddy? - Kelly skulle aldrig göra så :)

Nu jävlar heter det inte älskade hund. Nu är det hundjävel som gäller.... fast det kan jag ju inte säga högt och tydligt, för han har ju ingen aning om varför... tog honom ju inte på bar gärning.

Riva av bäddmadrassen och dra in i duschen för tvättning av ena hörnet. Fipplade och bökade så det blev halva bäddmadrassen som blev genomdränkt. Undras just när DEN kommer att torka.....

Nu får vi alla tre ligga utan bäddmadrass..... några nätter.   Nåja... värre saker har väl hänt.

Nu ska jag hänga i soffan och kolla på idrott.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0