Jennnyyyyy hjääääälp!!!

Jag blev ju så vackert UTMANAD :) och att skriva ihop 6 st hemligheter om mig själv är väl inga problem MEN.... det här med att länka hit och dit och allt vad det nu är... det KAN jag inte. HUR gör jag?? jag kan ju inte sitta och avslöja en massa hemlisar, och sen inte ha gjort RÄTT, eller hur? :)

Kommentarer
Postat av: Jennü

Mellan rubrik-rutan och rutan där du skriver inlägget så finns det ju en massa små ikoner där du bland annat kan välja om du vill ha fet text eller kursiv text osv osv. På den nedre raden med ikoner så finns det en där det står HTML. Till HÖGER om den finns det en ikon som ser ut ungefär som en liten liten skiftnyckel. Om du har skrivit en blogg, till exempel 'www.jennuslife.blogg.se' så drar du musen över och markerar den meningen. Medan den är markerad så trycker du på den lilla skiftnyckelsikonen och då kommer en ruta upp. I första raden där man kan skriva saker så skriver du vad du vill länka. Till exempel www.jennuslife.blogg.se. Fast du måste skriva med http:// också. alltså http://www.jennuslife.blogg.se. Sen klickar du på ok och då blir meningen i inlägget blå med en rand under:)



Eller så kan du ju ta den enkla versionen...



Om du vill utmana till exempel Hanna, skriv då bara i blogginlägget: www.tavve.blogg.se ch sen gör du ett mellanrum innan du hoppar till nästa rad. Då blir bloggadressen blå och den blir länkad:D



Om du inte förstår så kan jag lägga upp en bildguide i min blogg sen ikväll;)



Hoppas det hjälpte:D!

2010-07-17 @ 18:32:17
URL: http://jennuslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0