Ännu en dag

Dag läggs till dag.... en vecka går snabbt... blir till veckor.... veckor går fort... blir till månader... och hips vips har ett år gått. Jag har bott i lägenheten i ett år och en vecka nu. Herregud va fort det har gått. Och HERREGUD va mycket som hunnit hända på det året. Hannah har tagit studenten, jag har skaffat två hundar... eller tre rättare sagt, den tredje har bara inte hunnit komma. Pernilla har köpt hus här i bygdsiljum. Jag har hunnit få meniéres på båda öronen, och makuladegeneration i ögonen. Jag har sålt bilen, köpt en ny säng, ätit lchf ytterligare ett år, fortsätter ha träningar på martinsons......  på ETT sätt är allt likadant, men samtidigt har så mycket hänt. OCH man lär sig nåt nytt VARJE DAG. Oftast kommer man inte ihåg vad det är man har lärt sig, men jag säger högt varje dag: Man lär sig nåt nytt varje dag.... det kan ju vara småsaker... bagateller rent... men nytt är det.

Det enda jag saknar är väl ..... att ha ett mål. Jag vet att jag borde ha tänkt ut ett mål här i livet... men jag har inte det. Känns lite frustrerande ibland.... drömmar... mål....  men.. nää...  Känns lite snävt att bara ha som önsketanke att vara yrselfri, att få behålla synen på båda ögonen..... hyfsad hörsel.... vafan är det för mål?? Det är inte heroiskt eller beundransvärt... det är lite beklämmande kan jag tycka själv. MÅL är väl att drömma om en karriär, att skaffa stuga nånstans, resa jorden runt, vilja BLI nåt. Eller? 

Nåja, så länge jag inte kan hitta på nån såndär livsönskning eller mål här i livet, så nöjer jag mig med att få vara yrselfri, behålla synen på båda ögona, hyfsad hörsel, orka fortsätta med träningen på Martinsons.

jo nu vet jag en önskning förresten. Jag önskar att Jag, Annica och Challan ska orka träffas och dricka vin nån kväll :) :) :) Det var länge sen... och hörrni... SÅÅÅÅ gamla är vi ju inte, hahahahahahahahahahaha

Kommentarer
Postat av: Anna

Finns väl inga bättre mål än att önska sig hälsan:) Jag ska jobba på och hjälpa dig allt jag bara kan. Kram Anna

2010-10-21 @ 21:36:56
URL: http://annaskonstsida,blogspot.com
Postat av: Annica

Eller hur??? ;D

2010-10-22 @ 21:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0