Tratt

Idag har jag tränat mycket med hundarna. Fick ny inspiration efter ett youtube-klipp om klickerträning. Kelly är makalös helt enkelt. Paddy är duktig han med... men .... han är lite eljest.

Hannah och Milo åkte härifrån idag. Det blev tomt och tyst när de åkte. Paddy blev nog lite glad, för han är lite skraj för Milo. Känner sig lite osäker på krabaten. Kelly har varit som en reservmamma och fostrat honom, lekt med honom, lagt sig på honom när hon funnit det nödvändigt, och haft VÄÄÄÄÄÄRLDENS tålamod när den lille bitit, hängt i kinderna, tuggat i hennes svans mm.

När brorsan slutade jobba åkte vi iväg till skogen och plockade 30 l trattkantareller. Det tog en timme lite drygt. Hundarna sprang runt som galningar... eller... Kelly springer ju inte mer än 5 meter från mig, men Paddy var helt salig och sprang... sprang... sprang och sprang. Däremellan kom han för att få en godis :)

Kvällen har avrundats med en timme core. Nu är man lagom trött och slut. Det är så jädra jobbigt med höger öga. Nu har jag börjat se dubbelt, så jag måste blunda med det ögat när jag ska läsa. Ytterst irriterande. Jag ska på ögon på fredag. Hoppas de har nåt ess i rockärmen att plocka fram.

Nu ska jag mysa med hundarna framför tvn
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack snälla Maria för kommentaren på min blogg. Om du visste vad den värmer. Stor Kram<3

2010-10-13 @ 20:57:25
URL: http://annaskonstsida,blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0