En lugn kväll....



Så är torsdagen i det närmaste slut....  eftersom jag jobbat idag, och även igår.... så är jag helt färdig. Jag brukar ju inte jobba torsdagar, men eftersom vi har stängt i morrn så jobbade jag idag istället. Efter jobbet blev det en timmes promenad med hundarna, och TACK och LOV så ställde Pernilla upp (som vanligt) och tog Katy, så jag behövde bara gå En sväng. Det kändes bra när man jobbar till 17.30.

Till middag blev det en LCHF-pizza som avnjöts framför tvn. Såg det här nya ... herr och fru heter det väl?  Var kanske inte RIKTIGT så bra som jag hoppats... förrän den sista avdelningen, det var rätt kul :)

Visst är det lite festligt... det här med att känna varandra väl. Hur många känner varandra sådär riktigt Väl? Jag har EN (förutom Pernilla och Hannah) som kan svara på de flesta frågor om mig, hur jag är och hur jag skulle agera i olika situationer. Det är Annica.  Hon är den som känner mig bäst. Det är skönt att prata med någon som känner en väldigt väl.... ibland kan man nästan bli irriterad... men det är för att man VET att det HON tror är det rätta.... det ÄR det rätta.... ibland vill man kanske maskera och tro sig vara bättre, vara på ett annat sätt... men hon VET hur jag är :) :) :) så det går lixom inte spela allan och tro att hon skulle gå på det ... fniss....

Man behöver inte känna mig så VÄRST bra för att förstå att jag är rätt trött nu. Jag är ingen nattuggla av rang, knappt ens en kvällsmänniska....  så jag ska inte vara uppe så värstans länge till. Hoppas på en natts hyfsad sömn, hoppas vakna till en dag med bra väder så att man kan vara ute hela dagen :)  I övrigt tar jag det som det kommer.

Ska städa och såhär i grevens tid, gå ner i förrådet och hämta upp en påsk-grej eller två :)  Har en kyckling... nä.. det är ingen kyckling, det är en höna...  i tyg... ful som stryk, men hon har hängt med i några år... Hon är döpt åxå...  fast nu när jag tänker efter..... har JAG henne, eller har Pernilla eller Hannah fått överta henne?  DET blir morgondagens gåta att kolla upp.

Nu ska jag ut med hundarna, sen gå isäng.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Annica

<3

2011-04-26 @ 19:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0