De tre musketörerna



Jag tog med alla tre till hundklubben idag. Var för sig fick de komma ut i regnet och jobba en stund. Paddy gick några varv på agilitybanan, med enastående resultat faktiskt, medans Kelly och Molly fick var sin liten lydnadslektion. Mellan varven satt vi i klubbstugan och torkade upp en aning. Gemytligt trots regnet :)

När jag kom hem, bytte jag om till träningskläder och drog iväg till Pernilla. Där hjälpte jag henne att måla en vägg, sedan var tanken att vi skulle köra ett core-pass, men tiden rann iväg så vi hann inte. De skulle ha middagsgäster... så jag åkte hem igen. När jag kom hem så kände jag, när jag lix var ombytt till träningskläder, att jag lika gärna kunde springa en sväng, så jag tog Paddy med mig och sprang runt byn. Skönt må jag säga, särskilt att det gick så lätt, trots att det var ett tag sen man sprang nu.

Kvällen har varit lugn.... snarare lugnare än lugn. En kort runda med hundarna, sen en supergod middag bestådende av lax i ugn, på en bädd av aubergine och bonjour :)   Nu håller jag på att vara riktigt trött... så frågan är om det blir en likadan kväll/natt som igårkväll.... lägga sig 21.30 och sova till 10.10

Nu regnar det i alla fall. Ser ut som att det ska fortsätta hela dagen i morgon åxå.... nåja... det behövs nog, om det ska hinna komma upp nån svamp överhuvudtaget. 

Hörrni förresten.... det här med att vara lycklig, må bra ... njuta av livet.   En del säger att man inte KAN njuta av livet vissa perioder, och så är det säkert.... men många gånger SER man bara det negativa, även om det finns något positivt att se.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Åsa G

Men en del njuter ju ALDRIG av livet å en del är ju ALDRIG nöjde. Det måste ha en tråkigt liv eller så gör man det till ett tråkigt.

2011-08-07 @ 21:27:10
URL: http://asagustafsson.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja Åsa... jag tror helt enkelt att en del inte fattar att det är en SJÄLV som styr... att det är en själv det sitter i....

2011-08-07 @ 22:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0