Drar ihop sig......

Jo... förbanne mig.... den här dagen blev ÅXÅ en superhärlig dag :)

Morgonpromenad med hundarna som uppstart på dagen, eller... ja... kaffe först. SEN morgonpromenad. Det var varmt redan på morgonen, så man förstod ju att dagen skulle bli sommarvarm. Både och ....  det var ju fantastiskt trevligt att det blev kanonväder på Hundklubbens öppet hus, men .... Molly och Milo skulle ju visa Agility... och det är tillräckligt jobbigt när det är hyfsat svalt ute.   Nåja....   Iväg till hundklubben, hämta upp Jenny, som skulle ta sig an Molly. Sen iväg till hundklubben.

Det var varmt, hyfsat mycket folk. Molly fick gå rätt många varv.... De första gick super... sen var det nåt varv då man såg att hon tappat fokus och lust... skulle va vilat där...  Innan jag åkte hem tog jag ett par varv till med henne, och då gick det klockrent. Hon behövde vila och smälta allt ett tag :)

Lille Milo jobbade på som attan, och jag är nöjd med hans prestation :) :)

Det var en supertrevlig dag på hundklubben, som avslutades med en kopp kaffe och en sovande Molly i famnen, innan det var dags att bege sig hemåt. Väl hemma tog jag ut alla hundar på en promenad. När de ätit tog jag ut Kelly på gården för att jobba in några freestylemoment.... åhh vad hon älskar att träna :)

Paddy tog jag på en promenad där han fick gå lös, träna fritt följ och några rätt svåra sökövningar.
En kort rastningspromenad har det blivit därefter.... sen har hundarna legat rätt nöjda.

Ikväll har jag gjort en supergod Pizza. Blev mätt nåt fruktansvärt.... :)     Ska strax ner i tvättstugan och hämta upp tvätt ur tumlaren... Sen är det nog inte så mycket mer att fundera över.... helt värdelöst på tv, lika bra man tar en bok och lägger sig :)    

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0