Fredagmorgon.....

Underbart väder- sol men inte alltför varmt. Det här älskar jag :)

Jag har varit ute på morgonrundan med hundarna. Molly blev biten av nåt under en tass... förmodligen en myra...  så hon fick väldigt besvärligt efter det. Hon var tvungen kasta sig ner för varje meter och slicka/bita sig under tassen.  Det var enbart under den minut det tar för henne att äta, som det gick låta bli tassen.  Sen har hon haft några spattiga ryck härinne innan hon kastade sig upp i sängen, roterade några varv på rygg, borrade ner huvudet i kudden, sprang runt runt med skallen djupt nerborrad, för att landa och nu ligger hon och pysslar om sin lilla tass.  Lärdomen här är: Det kan bli mycket, av Lite.

Idag tänkte jag ta hundarna till hundklubben. Molly och Paddy ska få sig några varv på agilityplanen, och Kelly ett varv på lydnadsplanen.  Jag ska ta med en medhjälpare, Jenny. Hon är dotter till min kompis Annica, och ställer gärna upp när det gäller hundar :)   Jag tror att hon ska få jobba Molly runt banan.

I övrigt idag hoppas jag få besked från försäkringsbolaget som jag haft mailväxling med. Igår när jag kom hem, hade jag fått till svar att handlingarna kommit in och att ärendet nu skulle behandlas.  Jag kunde inte låta bli.... jag var tvungen att fråga om det ändå VAR så att jag bifogat beslutet redan tidigare, och att jag blivit lovad att få pengarna igår.  Det roliga är ju att alla mail i växlingen ligger ju i samma mail.... så alla SER ju att papprena var där den 9:onde.....  och att ifall det skulle vara inne före kl 11 den 10:de så skulle jag ha pengarna igår. Bevisligen var ju papprena inne redan den 9:onde... men nu låter det som att de inte handlagt ärendet ens!

Vad håller de på med?

Nu blir det ett par koppar kaffe. Sen gäller det att komma ihåg att gå och handla kaffe idag, för jag tog det sista nu.   Lite tvätt och dammsugning står på schemat innan det är dags för hundklubb.

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag är också sådan, föredrar svalt väder framför jättevärme. Är själv ute då typ alla andra är inne! ^^

2011-08-12 @ 19:57:02
URL: http://veronicalog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0