Gör Gott för hälsan



..... ja... åtminstone halsen.... kanske.  Nu verkar det inte fungera i förebyggande syfte, eftersom jag drack upp innehållet i ovan avbildade glas, hemma hos Annica på våran tjejkväll.....  och igår hade jag sanslöst ont i halsen.  Skallen sprängde som aldrig förr, och jag låg stora delar av dagen. Idag känns det kanske lite bättre...   jag hoppas det i alla fall, för jag och Pernilla ska följas till stan en sväng. Hon ska införskaffa lite smådetaljer... färgburk å sånt... själv ska jag bara hänga med. Ska passa på att gå in på Björkis en sväng men annars har jag inga ärenden att utföra.

Igår var Skellefteå AIKs första isträning. Jag var inte där. Jag åkte inte förra året heller... men i 10 års tid Före det, har jag stått och sett Skellefteå-spelarna skrinna in på sin första isträning.  Jag läste att det var ca 5600 pers där igår... och det skulle ju vara kul om det var så många på hemmamatcherna den här säsongen åxå.

Oj så lugnt det är här hemma.  Det är en fröjd att vakna varje dag, det är en fröjd att umgås och träna hundarna, det är en fröjd att pyssla runt i lägenheten på kvällarna, och det är tyst och lugnt på nätterna. Sååå skönt!!!  Hundarna sover än, prydligt ihopkurade i sängen.... om en halvtimme kommer Pernilla, då ska vi gå ut. Jag dricker kaffe och njuter av tystnaden....

Hannah uppdaterade äntligen sin blogg igår. De befinner sig i Prag, men åker nog vidare idag eller i morgon. Allt går kanonbra för dem, och de verkar ha störtkul. Hon fyller ju 20 år den 19:de, och hon får bestämma var den födelsedagen ska spenderas. Det lutar mot Milano :) :)

Nä, nu ska jag ta en påtår....

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Ewa Johansson

Oj det låter som du har haft det livat på nätterna förr. :P Men visst är det skönt att rå sin egen tid . Ha en underbara dag trots att du har ont i halsen och och känner dig lite krasslig. kram kram

2011-08-10 @ 08:44:19
Postat av: Maria

Ja Ewa... det kan tolkas lite som man vill att det varit livat på nätterna ;)

2011-08-10 @ 08:50:27
Postat av: Tina

Är faktiskt lite avis på min käre kusin :D

2011-08-10 @ 08:54:23
URL: http://tafvelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0