Mittialltihop



Vilken underbar dag det har varit!  Soligt, lagom varmt... helt underbart :)    Dagen började med sedvanlig kort morgonpromenad, eftersom Kelly fortfarande inte är fit for fight. Efter den korta blev det kaffe, sen en promenad runt hultet med Paddy. (Runt hultet är samma sak som runt byn... tar ca 40 minuter utan hund, och ca 50 minuter MED hund) Efter denna härliga promenad blev det frukost....typ... sen träning med Kelly. Städ, slapp och pyssel senare, blev det promenad igen :)  Det var så sagolikt härligt väder!!!! Sol och klarblå himmel, underbar luft..... det var sådär så att solen brände i skinnet, men luften var ljuvlig... det var inte sådär hett och kvalmigt, fuktigt och klibbigt.. utan bara sådär... perfekt sommarskönt :)

Hannah har jobbat idag, och när hon slutade mötte jag henne med Milo plus utrustning. På torsdag drar Hannah iväg på tre veckors tågluff... herregud..... FATTAR NI??!! TRE VECKOR!! Paris... Kroatien... HOlland...   UTAN MIG!! Det kommer att bli tre tuffa veckor utan min lilla Hannah.... som för övrigt hinner fylla 20 år under sitt luffande.  Jo, jag gläds med henne.... hoppas hon säkerhetstänker med mig.

När jag avlämnat Milo så drog jag på hundklubben med Paddy. Det här var hans första visit där, och han stortrivdes, både på lydnadsplan och agilityplan. Paddy är fantastisk :) :) :)



Sen har kvällen varit lugn... Paddy är ganska slut efter aftonens bravader... Kelly och Molly verkar inte så himla pigga de heller... Ska snart ut på en kvällsrunda.. men den blir nog varken lång eller yster.

Jag njuter verkligen av mitt liv. Tänk så fantastiskt bra jag har det. Jag har så mycket att vara glad och stolt över...

Jag är GLAD över massor i mitt liv... det går inte börja punkta upp här, för då tar punkterna aldrig slut
Jag är STOLT över en hel massa åxå, främst Pernilla och Hannah, men åxå mig själv... Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv och var jag tagit mig.
Jag är stolt och nöjd över arbetet med hundarna. De är lydiga, glada, samarbetsvilliga... helt perfekta.
Idag sa en tjej: DU.... din hund... (Kelly menade hon) tävlar ni lydnad?  - inte än sa jag... men jag planerar att börja... - ja  sa hon, när man ser er träna så MÅSTE man bara stanna och titta... det är helt fantastiskt!

När man betänker att alla mina hundar faktiskt är lydiga... kommer på inkallning... kan gå lösa.... går att bryta även om de börjar jaga nåt...   De är .... suveräna allihop :)   och jag ser så fram emot att fortsätta jobba med de allihop :) :) :)  Vem vet var våra gränser går :)

Livet i stort njuter jag av till fullo. Jag är helt tillfreds... Tänk... att kunna vara HELT tillfreds... det känns fantastiskt. Vad det riktigt beror på kan jag inte svara på till 100% ... det kan vara livserfarenhet, det kan vara ren och skär visdom... det kan bero på senaste tidens turbulens som jag inte skrivit så mycket om, men som handlar om både skitsnack och dödshot... det kan vara vänners kärlek... det kan vara så mycket egentligen... men kontentan kvarstår: Jag njuter av livet till fullo! Att världen är full av idioter det vet de flesta av oss. Att vi skulle hamna i idioters våld... det var det färre av oss som trodde. Att vi skulle stå MÅLTAVLA för en del bisarra människor... DET trodde nog ingen av oss. Men ibland happar det sig så. Då gäller det bara att behålla lugnet, och tron på oss själva.

Idag har varit en fantastisk dag, och det finns inget som tyder på att morgondagen skulle bli MINDRE fantastisk :)  Jag hoppas ni alla haft en bra dag, och att ni fått en hel del att lägga till guldkorns-kontot. Det har i alla fall jag :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0