så trött så jag går av.....

En härlig dag är slut. Började med morgonpromenad med Pernilla och hundarna, sen har det rullat på. Det blev sol och bra väder  frampå dagen, och det ligger lixom i linje med hur det varit varje onsdag i åtminstone 8 veckor. Agilitygruppen har nämligen haft bra väder varje gång :)  Även om det regnat någon onsdag på dagen, så har det alltid klarnat upp till kvällen :) 

Direkt efter agilitykursen, som den här gången var avslutning, parkerade jag bilen, och gick hem till polis-Carro, där vi i festkommittén höll planeringsmöte inför cykelfesten. De som säger att det är mycket jobb med att lotta paren.... har alldeles rätt. Herregud....  Hjärnan är helt slut.... och jag tillförde inte många knop på den tillställningen ska jag säga. Fniss....   Det var bra mycket mer komplicerat än jag någonsin hade anat.... Tur att de andra är hyfsat mer insatta i exel än vad jag är ....  eller, ja Malin ... vad säger du, hängde du med? FnissFniss ...

Hundarna har fått springa ut på gården och pinka för kvällen... så nu är det snart läggdags här. Måste bara varva ner först.  

I morgon ska jag till veterinären med Molly. Hennes klåda har snarare blivit värre, så nu är det dags att ta hjälp. Har ju provat gel och schampo som ska vara bra mot hudproblem och klåda... men det är nog ett tuffare bekymmer än så som ligger bakom.

I morgon kommer nog Hannah och Gullefjun bort till hundklubben :)   Jag startar en Vardagslydnadsgrupp och hon tänkte hänga på :)

Å gud va trött jag är.....  så trött så jag går av.....

Gokväll... eller rättare sagt, Gonatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0