Underbart Liv jag lever!



För exakt ett år sedan, var dagens datum en fredag. Jag jobbade och sen var det myskväll. Till middag blev det oliver och salami :)    Den här dagen har varit superbra på många sätt, även i år.  Regnet har hängt i luften hela dagen... till och med droppat lite smått... men egenligen har det inte blivit mer än så. Nu på kvällskvisten klarnade det upp, så nu är det i det närmaste klarblå himmel till och med :)

Dagen har präglats av promenader och träning med hund. En helt vanlig dag alltså :)   Förutom det så har jag pratat några gånger med Hannah och Pernilla i telefon. Skönt att ha Hannah tillbaka på Svensk mark :)

Jag har funderat över en sak ..... lite kul faktiskt.... och ovanligt....  Vet ni, i sommar har jag knappt sett någon mygg! Jag har fått MAX 5 myggbett, jag lovar!   Fattar inte.... brukar ju vara myggbiten så både ben och armar varit fullständigt rödprickiga... men i sommar.... nää....   har inte träffat på så mycket brems heller... och nån geting har jag väl inte ens sett vad jag minns. Vad kan DET bero på?  Jag har ju varit ute minst lika mycket i år som tidigare år. Fränt va?!

Jag pratade igår om att jag tycker att det är lätt att lära en hund. Jo... det ÄR faktiskt lätt. Bara man förstår hur man ska göra, hur hundar lär sig, och vad som är inlärningens steg. Hundar är fullständigt okomplicerade, och underbara att jobba med.  I morgon fortsätter träningen med hundarna, var och en på sin nivå, och med sina uppgifter :) 

Strax dags för en runda med hundarna.... blir inte uppe länge ikväll.  Är trött.... och ser inte vitsen med att vara vaken länge bara för att....   :)   Nä... bättre försöka somna och få sova hela natten, vara pigg i morrn när vi ska ha kalas för Hannah :)    

Hörrni.... hoppas ni haft en bra dag.... och att ni valt det som är bra för Er, i alla val ni gjort.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0