Inte en enda .....

18.15 knallade jag iväg till Siljegården för att ha säsongens sista Zumba. Laddad med förväntningar.... VEM skulle hålla talet som tackade mig för föregående säsong?  Spännande :) :)

INGEN kom. Ok. Det var bara att packa ihop och gå hem. Trist?  - självklart.  Förödande?- inte ett dugg. Det handlar om att lära sig av varenda säsong av träning. Coren funkar, år efter år, så den fortsätter jag med. Zumban är lika bra att lägga ner. JAg har ju tänkt ha cirkelträning nästa säsong.... om jag orkar... vi får se helt enkelt.

I övrigt ikväll har jag tvättat och pysslat med tryffeltillverkning. Jag vill ju ha nåt att bjuda på till kaffet, på julaftonsfrukosten... ja... åsså ska jag bjuda Britt på några åxå :)

Jag har tränat med hundarna, oj va Kelly var träningssugen, hahahaa.... hon är helt fantastiskt :)  MÅTTE jag komma in på Tina Fridh- kursen i början av januari, det hoppas jag verkligen :)

Milo är trött. Hans små ben har verkligen fått jobba idag.... mycket oplogat....   han somnar ovaggad, så mycket kan jag säga.

Nu ska jag krypa isäng tror jag. I morgon vankas träning i stan på Friskvårdskompaniet med Pernilla. En timme bodypump och en timme spinning direkt efter. Sen en sväng på stan :)    Lagomt aktiv måndag. Som tur är, har jag inget inplanerat efter det, förutom längre promenad med hundarna..... men.... det är ju ingen motion.... det är ju bara promenad.

Jo förresten. Många ser kisspromenader med hundarna som motion. Va??  Det är väl ingen motion?  Motion är när man blir anfådd, så även för hundar. En kissrunda är INGEN motion för hunden, bara så ni vet. LITE mer får ni nog anstränga er.

Såja... nu ska hundarna få gå ut och pinka, sen gå isäng.

Gokväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0