Molly..... hjärtat....



Mocka-kappa och fleeceskor..... det hjälps inte..... Molly ogillar snön lika mycket som Paddy älskar den.



Det har varit en lugn dag. Kallt, vackert.... lugnt.   I morgon tänkte jag mig förbereda lite julklappar  :)   För att inte tala om att vi har säsongsavslut på coren i morgon kväll.

Jag har nyss pratat med Hannah..... hon sitter på en buss till Umeå (som egentligen skulle varit framme redan, men eftersom det regnar och är glashalt på E4:an, så är de försenade)  I morgon ska hon provjobba på nya jobbet. Oj så spännande :) :)

Jag är så stolt över Pernilla och Hannah, så det liknar ingenting. De har varit envisa och skaffat sig jobb .... skrivit CV och lämnat in ... sett till att både synas och höras.... och båda har fixat jobb :)  De är världens duktigaste tjejer, så är det bara.

Jag har skrattat ikväll åxå. Pernilla ringde för att berätta om sitt senaste träningspass på Friskvårdskompaniet. Hon tänkte att hon skulle testa deras nya pass: Tabata Intervall. I beskrivningen stod att det var ett pass för den som sökte utmaningar.  Enligt Pernilla är det ett pass för de som har dödslängtan. När hon beskrev hur det kändes, redan efter uppvärmningen, och vad passet bestod av för övningar, så tackar jag gudarna för att jag inte hängde med. Jag skulle allvarligt talat ha måst spela skadad och behöva utgå..... trots att jag hör till de tjurigare :)

Ja herregud... hahahahaha.....

Nä, nu är det dags att krypa isäng. Var nyss ut med hundarna. Det snöar.... små flingor, men tamigtusan det har kommit såpass sen jag var ute sist, att jag fick skotta lite :) :) :)   Nu var det väldigt lätt snö, så man kan inte skryta och kalla det träning idag.

Nä hörrni, nu knyter vi ihop måndagssäcken va? 

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ha ha ha vad uderbart. Jag ligger hemma och är sjuk och Skorpan & jag har tittat på Paddy flera ggr om och längtar efter riktigt med snö vi oxå nu. Kramar

2011-12-15 @ 10:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0