Snabbt



Hur snabbt går inte en dag?

Idag har jag varit på luciafest och skrivit en artikel, varit ute med hundarna, tvättat..... och vips var det kväll. Jag har tittat på tv: bonde söker fru-bröllopet. Då kom jag att fundera lite........

Den här Per-Ola.... jag kan inte påstå att han kändes sådär jätteäkta solid, trygg snubbe ...  så när jag förstod att de skulle gifta sig efter 5 månader tänkte jag: jahapp, det där kommer ju aldrig att gå väl.

Men.... varför skulle det inte kunna göra det egentligen?   Hur ofta dömer vi människor, som vi inte känner ett smack?  Ofta skulle jag vilja säga. Ofta tror vi oss veta precis hur andra människor är och kommer att välja..... och även om människor varit på ETT sätt förut, behöver inte det betyda att de alltid kommer att vara så. Eller hur?

Jag lär mig nåt nytt varenda dag, både om mig själv och andra... det har jag sagt många gånger, och jag kommer att säga det många gånger till :)

Att man har förutfattade meningar, det kommer man nog aldrig ifrån helt, men vad är det som gör att man HAR det?  ALLA har nog det, det är jag helt övertygad om, men man är mer eller mindre medveten om det.

Som sagt... jag har sett tv ikväll. Det är bara Jag som hållit mig vaken framför tvn kan jag åxå meddela :)   Nu ska jag i alla fall gå ut med hundarna, sen gå isäng.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0