Söndagkväll

Japp, då var ännu en vecka slut. Dagen började halv 8. Då klev jag och Hannah upp, hon skulle ju iväg och jobba. Själv tog jag det lite piano på morgonen, drack kaffe och väntade på att det skulle ljusna innan jag gick ut med hundarna. Planen var att gå elljusspåret, men när jag kom ut upptäckte jag att det regnade, och då slutade jag bort min plan. Det blev en promenad bort till Martinsons, efter jobbvägen, så alla hundarna kunde springa lösa.

Efter frukost blev det lite träning inne med hundarna, sen fick de gnaga lite ben. Mitt på dagen hade det slutat regna och jag förberedde oss för en långpromenad. Tänkte att det skulle bli superhärligt. Nu var inte lille Gullefjun inställd på någon långpromenad direkt. Han hatar att bli blöt om tassarna nämligen, så han drog åt handbromsen direkt vi kom ut.  Det blev en kortare variant av promenad. Drygt 20 minuter tyckte Milo fick räcka.

Eftermiddagen gick i lugnets tecken, jag skjutsade Milo till Burträsk när Hannah slutade jobba, så att hon inte skulle behöva köra hit och hämta honom, sen vända och åka till Boliden.   När jag kom hem gick jag en sväng med vovvarna före middagen.   Halv 7 var jag på plats på Siljegården för att ha Zumba. Det var bara det att ingen kom. Snopet, men jag samlade mig snabbt, gick hem och hämtade Paddy sen sprang jag runt byn ett varv.  Det var verkligen länge sedan det gick så lätt att springa. Det var rent roligt :)

Det snöade ca tre minuter kring halv 7 ... sen slutade det. Hoppas nu att det blir lite kallare, och SNÖÖÖÖ !!!

Nu är det myskväll fram tills det är dags att sova.









Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, så söta bilder på dina vovvar och du verkar ha haft en skön söndag, härligt att höra, jag har alltid älskat julen, även om min pappa alltid var full på julafton och alla andra högtider också, som lucia, midsommar, valborg och så vidare, så när vi skulle dela ut julklappar, så låg han utslagen på soffan, för han var så full, julen firade vi nästan alltid hemma, det var min mamma, jag , min pappas moster och pappa förstås, så julen var ändå härlig, men var självklart jobbig, när min käre far, endast tänkte på spriten, nu så har vi firat 8 jular sedan jag flyttade hemifrån, utan alkohol och utan att min pappa har varit full, jag är inte bitter över att han drack nästan hela min barndom, speciellt alla högtider och semestrar, men är så klart besviken, eller när mamma åkte till Finland så drack han, så det är trist, men jag vill hellre se framåt och leva här och nu, det som hände då gjorde mig starkare, även om det tog mycket på krafterna, för samtidigt som han drack så blev jag mobbad, så det var dubbla orosmoment, men min mamma var ett stort stöd för mig, utan henne vet jag nog inte vart jag hade varit idag.....Ha en bra söndag kväll, kram

2011-12-04 @ 21:21:41
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0