Manna från himmelen....

eller.... nä... det är visst vanlig snö!  Mera snö alltså. Och det är klart.... man VET att det kommer att snöa mer. Det kommer att snöa nästa månad åxå....   ändå blir man lite trött och tänker: NU RÄCKER DET MED SNÖÖÖÖÖ.

Här är det bara -18. Jag hade fått skräckuppgifter på att det skulle vara närmare -30 idag, så jag blev glatt överraskad.

Märkligt vad man låter vädret ta mycket energi, och vädret är åxå grunden till mångas mående. Vädret, som man absolut inte kan kontrollera, man kan absolut inte göra något åt det.... ändå låter många just vädret styra deras mående. Visst, jag blir åxå less när det varit -30 i en vecka, eller när det snöar eller regnar varje dag... men det finns ju faktiskt saker att glädjas över i alla fall, hur vädret än är.

Vädret är åxå något att samlas och prata kring. Det märker jag på jobbet, kunderna kanske inte pratar om annat, men temperaturen och vädret, det byts det så gott som alltid några ord om.

Vädret skapar även rubriker , till och med i de stora kvällstidningarna. Rubriker som: Nu kommer sibirienkylan, snöchocken, ryssvärmen och allt vad det är .

Fräsigt faktiskt... att väder spelar så stor roll.

På tal om väder... jag har knappt släppt en fis på 2.5 år, sen jag började äta LCHF. DET är åxå fräsigt :) :)

Ha en bra dag, och fyll den med något värt!
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Åsa

De fis tabletterna borde jag äta =)

2011-02-23 @ 18:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0