Tjugoåttagraderkallt



Det var sanning i morse.... fan,.... nästan 30 grader kallt. DET är för mycket. Alldeles för mycket. Vackert med sol och klarblå himmel, javisst... men.... det går ju inte vara ute. Supervackert att sitta inne och titta ut genom fönstret däremot :)  Morgonpromenaden idag blev ingen promenad, utan bara ut på gården. INGEN av hundarna var nog speciellt sugna på att gå nån sväng överhuvudtaget, utan var fullt nöjda med att ha gått nedanför bron. På lunchen kändes det mildare, och när jag kom hem efter jobbet var det bara -7. SUPERHÄRLIGT att kunna ta en promenad på skoterspåret med hundarna. Kelly och Paddy sprang och sprang, Molly sprang... Ziggy gick. :)  Han småtravade lite, men sneglar på mig hela tiden. Han är så mån om att gå vid sidan.... undra hur han hade det när han bodde i sin familj i spanien. Han är så mån om att vara till lags....

I morgon jobbar jag, sen kommer Annica och Charlotte hit. Det är inte så ofta vi ses, så det ska bli superkul. Är vi på topp så kanske vi orkar till kl 22 :) :) :)

Nä Gud.. jag är uppe på övertid. Nu ska jag ta ut hundarna en sista sväng, sen är det hopp isäng.

Gonatt :)

Kommentarer
Postat av: Åsa G

Ja snacka om att bli tagen på sängen när man steg upp 5,30 och termometern visade -30 grader!!! Här blev det inte häller någon morogon promenad.

2011-02-12 @ 14:58:40
Postat av: Emilianaida

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

2011-07-08 @ 12:52:49
URL: http://emilianaida.blogocial.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0