Då var det fredag igen.



Fortfarande kallt, nu får det ge sig en aning. Fast... då ska det väl komma en meter snö istället.... Man blir visst aldrig riktigt nöjd :)

Idag är det jobb som gäller. Mina vänner brukar säga att hundarna nog blir glada när de ser att jag tar på mig jobbaruniformen, då förstår de att de får vila några timmar .... fniss.....   Ja för vilar det är vad de gör när jag jobbar. När jag kommer hem på lunchen så är det väldigt nyvakna hundar som möter upp i hallen. Likadant när jag slutar jobba. Man hoppas ju att Ziggy, den nye hunden, får samma lugn och ro i kroppen som de övriga.

Förbaskat åxå. Jag fick igår erbjudande att delta i vardagslydnadskurs i flarken på ridhuset, söndagar kl 16-18 med hundbiologerna. MEN jag har ju zumban, så jag var tvungen tacka nej. Skulle börja nu på söndag. ATTANS! Men hoppas att det inte dröjer alltför länge innan nästa tåg går. Väntar mail av Jimmy, som jag träffade på Björkis igår åxå... han skulle maila nåt förslag på hur en kurs skulle kunna se ut ifall vi är ett gäng som tar hit honom som kursledare. Nackdelen här är att vi måste vara utomhus, och hur kul är det ifall det är -25.

Mina mysiga vovvar ligger ihopkurade på sängen i godan ro. Snart ska jag väcka dem för morgonrundan, som även idag blir en kort historia. Hoppas på bra väder i helgen (ja.. vem gör inte det förresten)

Nu ska jag hälla upp tretåren, sen klä mig och väcka hundarna. Ha en bra dag allihop och kom ihåg att fylla den med nåt värt!

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Åsa

Trotts kylan var det härligt ute på morron. Synd med hunkursen, värkligen. Doris skulle behöva lite lydnad om hon får vara med hon är ju tre år men hon kan ju alltid lära sig något nytt ;). Nu blev jag kaffesugen måse nog ta ettåren :) Ha en bra dag!

2011-01-21 @ 07:09:57
Postat av: EvilEve

Väcka hundarna..???? De har jag aldrig behövt göra, de är snarare tvärt om ;)

2011-01-22 @ 11:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0