Där ser man

Ikväll är man desto muntrare! Tänk vad bra det är att våga vara ärlig och rakt på sak :)  Mina vänner är mina vänner och inget annat. SKÖNT!

Gårdagskvällens nedstämdhet påminner mig om hur oerhört lyckligt lottad jag är. När var jag nedstämd sist? Måste vara mer än ett år sen....  herregud... jag hör nog till de lyckligaste i världen, allvarligt. Jag har inte varit nedstämd på över ett år!!! Då var det fanimig på tiden att jag var det igår :) :) Även om det inte finns rättvisa i världen så är det någon som ser till att man får på lakaskallen nån gång emellanåt :)

Efter dagens jobb blev det en kort promenad med hundarna. Släppte dem lösa så att de skulle få springa och hålla värmen och leka en stund. För kallt för lilla Molly att promenera, så efter en kvart gick vi in igen. Har tränat lite inomhus och nu ligger de och gnager.

Jag fick tillbaka en av mina datorer ikväll av S-E. Den första jag lämnade in hade råkat ut för en allvarlig sjukdom, så fosterhemsplaceringen blev permanent. Då hade jag ett annat lik att lämna in, och den har han spottat upp så till den milda grad att jag hinner knappt med när jag skriver :) Härligt slippa vänta så fruktansvärt länge på att datorn ska smattra klart innan man fått upp en sida. Det här känns verkligen bra :)

I morrn ska jag på ögon för sista återbesöket efter laserbehandlingen. Jag ser fortfarande krokigt.... och en liten fläck med synbortfall efter lasern.... men jag hoppas att när jag får rätt styrka på glaset, så ska det inte bli så tokigt.

Jag mailade till robertsfors brukshundsklubb igår. Jag vill ju så gärna gå lydnad med Kelly, få tävlingslicens och få tävla med henne. Hoppas de ska ha ngn kurs i vår. De andra hundarna kanske inte är några tävlingsämnen direkt.... ja möjligen Molly när det gått lite mer tid. Hon är bra på inkallning i alla fall :) och det är ju alltid något.

Nu ska jag sätta mig i soffan med hundarna :) Ha en bra kväll allihop!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh såå bra att du fick ordning på sinnesstämningen igen! Men du vet att man måste vara nere ibland för att kunna bli uppåt och uppskatta det man har ännu mer. Jag fungerar så i alla fall. Jag pendlar väldigt ofta i humöret och det är jobbigt. Men då vet jag åtminstone att jag lever. Kramen på dig och fortsätt vara glad =)

2011-01-19 @ 21:12:50
URL: http://tjarve.bloggplatsen.se
Postat av: Åsa

Hoppas att du får gå lydnad med Kelly. Du har ju inte så långt till R-fors häller. Så det skulle säkerligen passa dig som handsken =)

2011-01-19 @ 22:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0