Fredagkväll



Då var det fredag igen. Jädrar så kallt det blev... -20 är det nu, vilket förde med sig att jag efter jobbet tog hundarna på en väldigt kort runda. Molly var tveksam till hela grejen och ville vända direkt vi kom ut på trappen. Lilla gumman....

Nu ligger hundarna och gnager på varsitt märgben. Jag ska strax ta itu med att fundera vad jag ska äta. Kan bli att bränna på någon lövbiff och ta lite vitlökssmör till. Alternativt en skiva entrecote. Ett glas rött blir det i alla fall.

I morrn ska jag satsa på att få till zumbapasset på ett bra sätt. Ser ju ut ska bli kallt, så det blir nog inga timslånga promenader. Ska fortsätta inomhusträningen med hundarna och tvätta. Sen är nog lördagen fullbokad. Få se om man får sig en sovmorgon till och med :)

Jo förresten... min ordinarie dator är fosterhemsplacerad hos S-E och jag sitter och hamrar på en dator som lever sitt eget liv. Gud så jobbigt det är när saker inte fungerar..... och SPECIELLT inte när man inte har kunskap nog att göra något åt det. Jag lämnade datorn till datadoktorn S-E igår. Han ringde igårkväll och talade om att datorn inte mår bra alls. Det måste bytas moderkort och processor och gu vet allt. Jag bad om fosterhemsplacering tills allt är i ordning. Orkar inte ha en krasslig modell hemma... vill få tillbaka den när den fungerar utan att knorra.


Ha en bra fredagkväll allihop :)   Själv ska jag försöka vara vaken till 22.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0