Nuså

Dagen idag har varit en lika märklig dag som alla andra dagar. Visst är det fantastiskt, VARENDA DAG är MIN. Varenda dag har jag möjligheten att göra nya val, ändra mina åsikter, lära mig nya saker, förlåta om jag vill, hämnas om jag har lust..... JAG BESTÄMMER :) :)  Snacka om att ha MAKT !!!  DET är häftigt tycker jag. Ofta så lunkar man på i samma spår utan att tänka att man faktiskt har makt att byta till ett annat spår. Bekvämlighet och gammal vana gör att många tragglar på i samma gamla fotspår. Jag påstår inte att det är FEL att göra det, jag säger bara att alla har MAKT att byta :) Fräsigt va :) :)

Den här dagen blev bra den åxå. En timme ute med hundarna och Cilla i morse, sen lite träning inomhus med hundarna var för sig. En timmes mittpådagenpromenad, sen lite vila och småpyssel här hemma. På eftermiddagen stack jag och Pernilla och sprang på skoterspåret..... JÄÄÄÄÄDRAR så tungt det gick!!!  Försökte hänga på Pernilla så gott jag kunde, men kroppen kändes verkligen blytung idag. En timmes kvällsrunda på ett mörkt skoterspår med hundarna följdes av en supergod LCHF-pizza. Sen har det varit tv-läge.

I morrn vankas jobb, och eftersom det är fredag betyder det 8,30-17.30. Längsta dagen på veckan, vilket brukar betyda att jag efter jobbet går ut med hundarna, sen orkar jag inte så mycket mer. MEN det är i morgon det :)

Nu ska jag ta hundarna och återvända till soffan och tvn en liten stund innan det är dags för sista rundan med jyckarna, sen isäng.
Gokväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0