ÅÅHH Kelly <3



Dagen idag har varit en väldigt varm dag :)   Morgonpromenaderna blev uppdelade i flera eftersom jag inte vill lämna Kelly helt ensam. Först ut blev Molly och Ziggy på en halvtimmes, sen blev det Paddy på en halvtimmes... sen ut med lilla Kelly på gården för ett pink. Jag var redo med burken för att kunna kolla om urinen såg ut som kaffe. Ja... som lite blaskigt kaffe faktiskt... inte lika starkt som igårkväll. Bra!

Efter några timmars jobb blev det hem, så kom då ÄNTLIGEN hovslagaren och snyggade till och skodde My Way. Äntligen kan vi rida igen :)

Efter skoningen gick jag och Pernilla en promenad runt byn med Paddy och Ziggy. Varmt var det! Efter promenaden blev det ett lydnadspass med Molly, och sen tog jag ut Kelly och en filt så vi låg på gräsmattan och bara myste :)  Underbara härliga Kelly :) :)   Jag skäms inte ett dugg att säga att hon är min favorit. Hon är mitt hjärta bland hundarna, så är det bara. Hon viker inte från min sida, och jag inte från hennes. Att man inte skulle ha sin favorit är bara skitsnack... klart man har det. Så är det ju med barnen åxå. Pernilla och Hannah är mina favoritbarn, utan tvekan :) :) :)

På kvällsrundan tog jag alla hundarna. Kelly bar jag i famnen tills vi kom till avlägget, där fick hon gå och snusa... sen bar jag henne hela vägen hem igen. Nu ligger alla hundarna i sängen. Vi ska ut på gården för en sista pink-runda vad det lider....

Nä hörrni.... återigen blir man påmind om hur snabbt saker och ting kan förändras... man blir även varse om vilka som bryr sig... och vilka man kan vara utan. Tänk.... sååå många som visat sitt stöd nu när Kelly varit dålig... det är helt otroligt egentligen. Att människor är så kärleksfulla... det är knappt så att jag visste det. Alla kommentarer på facebook och ute på byn... telefonsamtal och sms..... Tusen Tusen Tack. Gud vad jag är glad över det!

Jag hoppas att jag finns där för er, som ni funnits där för mig.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag blir då rent rörd när jag ser det vackra du skrivit Maria <3.

2011-07-07 @ 21:59:37
URL: http://asagustafsson.blogg.se/
Postat av: Anki

Hänger med och läser och inser att jag har missat att kommentera men jag tänker såklart och håller tummar jag också, såklart!=) kram på dig och Kelly:) Och Molly såklart, hon är min favorit haha;)

2011-07-07 @ 22:31:09
Postat av: Annica

Käraste vännen! Du har redan funnits där för mig, oräkneliga gånger... älskar dig för det! Kram!

2011-07-07 @ 23:14:51
Postat av: Maria

Tack tjejer :) Uppskattar att ni finns, ja även du Anki, även om du glömmer att kommentera... fniss... jag VET att du läser :) :)

2011-07-08 @ 08:57:06
Postat av: Fanny

huu hennes ögon såg inget roliga ut i det förra inlägget men skönt att hennes nos börjar få lite mer normal form i alla fall. Paddy är ju min favorit men Kelly får gärna va frisk hon också! ;)

2011-07-08 @ 15:34:28
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0