Fredag.... IGEN :)

Fredagkväll..... snudd på läggdags här ... ska bara ut med hundarna först. Idag har jag jobbat några timmar, och det är superkul. Jag trivs verkligen!  Jag jobbar i morgon åxå. Då är det firande av att vi blev utnämnda till Årets By. Jag jobbar 11-16  och det ska bli kul :)

Har pratat med Hannah nu ikväll. Hon har jobbat idag på Johanna i Parken, och ska ut inatt mellan 01.00 och 06.00 åxå. Hon jobbar alltså både dag och natt. Igår hade hon pratat med leadsingern i Hammerfall, och idag hade hon språkat med Robyn. Sådärja.... jag kommer att tänka på när jag jobbade på Trafikbaren i Bygdeå... en restaurang vid E4 ... Han, dynamitHarry, drängen i Emil i lönneberga kom in med ett gäng när jag jobbade. Jag var helt övertygad om att det skulle bli att slänga på en enrecote.. men döm om min förvåning när han ville ha..... raggmunkar. DynamitHarry !!! Raggmunkar.... DET smällde högt :)

Nu ska jag ut med hundarna en sista sväng, sen blir det hopp isäng här. Hoppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: hannah

hej mor, kl 6 va ju tanken att jag skulle sluta, jag klev innanför dörren för 10 min sen!!! mina fötter värker nånting så mke jävulskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kändes ju även lite konstigt att säga godnatt till frukostpersonalen. men så kan d jue vara, godnatt!

2011-07-02 @ 06:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0