Fredagmorgon

Inatt har jag sovit hela natten, utan avbrott. DET var länge sedan, och det var väldigt skönt!  Morgonpromenaden inte så lång, då Kelly inte ska ta längre rundor ännu....   Hoppas få positivt svar av veterinären i morgon bitti.  I afton om vädret tillåter och det inte är för varmt, ska jag cykla en sväng med Paddy, och träna Molly härute på gården. Kelly ska få träna några nya trix :)

Igårafton när jag gick ut med hundarna, släppte jag Paddy och Molly så att de skulle få rejsa ett varv. Efter någon minut såg jag Paddy spetsa öronen och börja spåra. Jag ropade in både honom och Molly, för jag förstod att något var i görningen. Mycket riktigt. En förrymd kanin satt under en buske.

Jag band hundarna vid en stolpe, gick och tog upp kaninen i famnen och tänkte: jahapp, vad gör jag nu?  Kändes inte läge att hämta hundarna och bära kaninen samtidigt.... vill inte få bröstkorgen sönderklöst.... så jag halade upp mobilen och ringde min granne Börje. Innan Börje hunnit komma, dök en annan granne upp, polis-Carro,  som var ute på gården och hörde mitt telefonsamtal med Börje. - Har du hittat en kanin, frågade hon. Ja... visst serru...  - jag vet vems det är , de har letat hela dagen :) :)  Så... får jag inte jobb på Westmans så ligger jag kanske bra till inom polisen.... Carro kan ju lägga ett fint ord för mig som hundförare :) :)  

Slutet gott, allting gott.

Nu håller det på att vara dags att kamma till håret och gå iväg på "jobbet". Hoppas ni får en bra dag allihop, och glöm inte att fylla den med nåt värt!

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0