Missade 1-årsdagen!

Den 13, alltså i onsdags, firade jag 1 år som bloggare.  Jag har skrivit 429 inlägg.   Det är rätt häftigt att gå tillbaka och läsa vad jag skrev i början.... Jag har skrattat en hel del när jag gått igenom gamla inlägg.... gråtit någon tår när jag läst vissa....  nickat och blivit stolt över mig själv över en del inlägg...   och Vartenda ett av dem, VARTENDA ETT, håller jag med om även idag.

Mycket hinner hända på ett år. Många tankar, många lärdomar, många nya och spännande utmaningar. Många funderingar över livet i stort, över andra människor, över sig själv.....  Många nyttiga erfarenheter, massor med respons från andra.

Det här året har på många sätt varit det bästa i mitt liv.  Jag har nog tagit vara på de Bra dagarna och stunderna, på ett mycket bättre sätt än jag gjort tidigare. Jag har faktiskt lärt mig själv att uppskatta det som är bra. Jag har lärt mig att Se att JAG är den som är proffs på MITT liv. Det är JAG som väljer, JAG som väljer bort.... JAG som styr MIN skuta.   Visst har jag vetat det förut åxå, men det här året har gjort att jag ser det mycket tydligare.

Det här året som bloggare, har gett mig så många nya lärdomar.... och det är verkligen värt att fira. Eftersom jag missade det i onsdags, så firar jag idag. Hela dagen :)  Ska strax iväg på hundklubben med Kelly. Ska köra ett lydnadspass på den fina träningsplanen. Hoppas det är fler som tränar, så att man får lite störning och kan träna tex platsläggande med andra.

Ikväll ska jag fira med någon god middag och ett glas rött.   Hannah har ju varit här en vecka så det har varit middag för två, men ikväll äter hon och Pernilla middag med sin lillebror i stan. Han har fyllt hela 8 år, så de är i stan på bodaborg med honom idag. Så... ikväll är det bara jag och hundarna. Men fira, det kan man göra bra i sitt eget sällskap åxå :) :)

Goddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0