Gullefjun har varit här idag :)



Han har blivit en stor kille och lyfter på benet.... även inomhus. Direkt han kom in sprang han fram till mig för att hälsa, sen gick han och lyfte benet mot ett ställe där Ziggy pissat (nära nog överallt). Lillkillen lyfter sitt lilla, lilla ben så högt han kan, men strålen kommer knappt ovanför golvlisten i alla fall :)  HUR söt kan man bli??
 Naturligtvis är det inte ok att markeringskissa, hur liten man än är, men när strålen knappt kommer över golvlisten, så blir man nästan öm i hjärtat.

Mina egna hundar är vackra, ståtliga, mysiga, Bäst på alla sätt och vis... men SÖTAST av alla är MILO GULLEFJUN :)  Gud va han växt på sig förresten! Han väger nog inte ett gram över 1300, men han har fått maffig päls. Kolla svansen, som en plym, motför den råttsvans han hade förut :) 

Hannah är duktig på att jobba med honom åxå, och i vår ska hon gå kurs med honom. ÅÅHHH lille Gullefjun, :) :)

Både Pernilla och Hannah har varit här idag, vilket är fantastiskt kul :)  Jag har kunnat vara ute med hundarna, två timmespromenader, och en timme där vi bara lekte och busade. Blir inte skovet värre än såhär så ska det gå bra. Jobbigt?- JAAAA, Tråkigt?- Vad tror du? Orkar man? - Nej, men vad är alternativet?  Som sagt, så länge det håller sig på den här nivån så ska det gå bra att rida ut stormen till skovet lagt sig.

I morrn är det fredag ... Igen. Man hinner knappt hålla reda på dagarna. Måndag... Onsdag, nähä, det är torsdag, men var det inte tisdag igår? Nä... tydligen inte :)  Gäller att njuta varenda minut, vara medveten om det braiga man har. Nä, man behöver inte vara övertydlig eller känna sig stressad över att man ska behöva njuta.... bara... ta in dagen. Tänk att....:  igår kan jag inte göra nåt åt..... i morgon kan jag inte påverka just nu.... NU är det enda jag kan styra.  DET kallar jag MAKT!!   Tänk, jag.... obetydliga JAG....  JAG HAR MAKT ÖVER MITT NUU!!! Känns hur häftigt som helst :) :)

Den makten har jag nu tänkt använda till att, ta ut hundarna för en sista pinkrunda, och sen krypa isäng. Det är jobb i morgon :)

En tanke till min älskade lillebror- Jag är stolt över dig!!!!

Gokväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0