Lysande



Kolla va häftiga färger det lyser ur ögonen på dem :)  ... skämt åsido. Jag har inte hittat hur jag kan ställa in på min nya kamera, så att jag slipper det där.

Då var tisdagen nästan över. En härlig dag på många sätt må jag säga. Det är så härligt att vakna kring 7, känna sig utvilad. (även om jag vaknade flera gånger under natten av blåsten. Jädrar, det lät som att taket skulle lyfta från huset.) När det är så ljust som det är nu på morgnarna, solen lyser, man hör fåglar som kvittrar, hundarna är hur mysiga som helst när man väcker dem, ... DÅ är det lätt att bli glad direkt man vaknar.

Morgonpromenaden blev en timme lång, och även om det blåste en del, så LÄT det mer än det kändes. Det var riktigt skönt. Jag hade med mig lite godis i fickan så jag stannade och körde lite kontaktövningar under promenaden. När vi kom hem igen gick jag ut på gården och tränade först Kelly och sedan Molly. Molly gör enorma framsteg, jag är imponerad över hur snabbt det går. Hon är lika kontaktsökande som Kelly, om inte Ännu mer. Paddy och Ziggy tränade jag inomhus, och de är inte dumma de heller :)   Mitt på dagen blev det en längre promenad. När vi kom in så duschade jag Molly och Ziggy. Molly var måttligt imponerad av händelsen, medans Ziggy NJÖT av att duscha. Svansen viftade till och med när jag spolade vatten på honom, det har jag faktiskt aldrig varit med om förut att en hund gör.   Nåja, efter duschen blev det lek med alla hundarna, sen mys i soffan. Ziggy var så trött så ögonen föll bara igen på honom.



Eftermiddagspromenaden blev kort, jag gick en bit bort och släppte dem lösa på ett ställe där de springer och leker, gräver i snön, jagar varandra, varenda gång vi går dit  ser det likadant ut. Det ser ut som att de måste göra exakt samma rejs, likadant varje gång. :)

Nu har jag varit på träningen, har nyss kommit hem. Ska snart gå ut med hundarna en sista pinkrunda.

I morrn är det onsdag och jobb. Men jag börjar inte förrän 11, så jag hinner en lång promenad och lite träning med hundarna innan :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0