Små lätta fjun



Nu snöar det igen... det var väl onödigt!! Inte jättestora flingor, utan mer bara små fjun. På tal om fjun, idag har gullefjun åkt hem igen. Han är för söt :)  Han hängde med på en dryg timmes promenad på skoterleden i morse, han sprang lös hela vägen... de små benen :) 

Efter morgonpromenaden tränade jag hundarna en stund, håller på med tasstarget på Kelly för tillfället .. eller.. ja, vi tränar ju andra grejer åxå, men det är det nya som jag börjat med.

Senare på dagen blev det kurs i Flarken med Kelly, sen hem och vinka av Hannah som åkte hem idag... sen hann jag bara ut med hundarna innan det var dags för två timmars Zumba. Nu ska jag äta nåt och sen ut med hundarna igen, sen isäng.  I morrn är det arbetsdag igen.

Det är i stora drag vad den här dagen bjudit på. Naturligtvis har det även rymts saker som man knappt kommer ihåg såhär på kvällskvisten..   Visst är det lite trist förresten att mycket av det som händer under en dag, det lägger man lixom inte på minnet. Det bara passerar.... Massor av saker som sagts.... många bilder man får i huvudet under en dag.... tänker man aldrig på sen .. Det läggs lixom bara in i nån tillfällig fil i huvudet, sen raderas det. Nåja, en del grejjer är väl bra att de raderas, så man slipper tänka på dem igen :)  

Tänk så enormt mycket det ryms i en hjärna. Så himla mycket kunskap och färdigheter som finns samlade i en skrovlig liten blaffa.....    och HUR gammal är inte människan?  HUR länge har inte hjärnan funnits, Jag menar.... vi är så faschinerade av dator och fax .... eh... Tänk att all kunskap inne i hjärnan... väger bara som några fjun :)   

Hoppas ni haft en bra dag :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0