Tidig fredagmorgon.



Då var det fredagmorgon igen. Hundarna är såå trötta när väckaren ringer 06.15 .. ja.. de sover fortfarande och klockan är 07.05  De är helt enkelt inte direkt morgonpigga. Passar fint att få sitta och dricka sitt kaffe i lugn och ro, precis som jag vill ha det.

Inatt har det snöat, och det snöar fortfarande. Man VET att det ska komma mer snö när vi bara är i början på mars, men man blir lika fullt lite besviken. Man vill ha vår NUUU  ... fast.. tålamod är till för att prövas, så det är bara att gilla läget och vänta ett tag till. Under tiden, medans man väntar, får man fylla tiden med annat som är kul. Jag håller ju på att lära Kelly och Paddy nå kuliga grejer, bara för skojs skull. Paddy ska öppna köksluckor, och Kelly ska gå efter och stänga dem. Ska filma och lägga ut när det är inövat :)

Strax dags att väcka hundarna och gå ut en sväng. Sen in i duschen, på med uniformen, och iväg till jobbet. Ha en bra fredag allihop!  Och kom ihåg: Deppa inte för att våren kom av sig, passa på att göra andra saker som man gärna hoppar över när våren Väl kommer :)

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0