Till alla hundar på Triple A

Tjena, Ziggy här. ja, för er som inte vet att jag bytt namn sen jag flyttade till Sverige, så hette jag Chulo när jag bodde på hundhemmet hos er. Hur har ni det därnere? Det känns overkligt att ha flyttat ifrån Spanien och hamnat i kalla Sverige. Ni skulle bara veta hur jävla kallt det är, och vilken mundering man behöver för att kunna gå ut.



Det är ingen lek!!! Det är massor med snö här, som mina låtsassyskon verkar älska... eller... syrran Molly är sådär lagom förtjust, men de andra galenpannorna är helt vansinniga i att dyka och gräva i snön. Måtte jag aldrig bli sån!

I övrigt, förutom kylan, har jag det bra. Jag sover i säng på nätterna och det är hur mysigt som helst


Här i Sverige promenerar man nästan hela tiden. Eller tränar på olika saker. Jag har lärt mig: Sitt, ligg och söka goda matbitar som matte gömmer. Jag vet inte om hon verkligen TROR att det är svårt att hitta dem... men hon får väl hållas och tro att hon gömmer dem bra. Det är ingen större utmaning att hitta dem dock...   Hon verkar åxå så löjligt nöjd över att jag går bra i koppel. ..... Hello....  klart jag går lite bakom... jag menar... JAG hittar inte här än, och vart fan ska vi? JAG har ingen aning, självklart går jag bakom.  Jag har märkt att mina "syskon" inte har någon koll heller, för de springer som dårar, men bara en kort bit, sen måste de komma tillbaka, sen springer de, sen kommer de tillbaka... jag menar... ORKA!!!  De är helt energiska. Ja..... förutom Molly då.... hon håller mitt tempo....  Hon är cool



Paddy, brorsan, han är faktiskt åxå lite cool... han är lite... jag vet inte vad det heter på svenska... layd back typ ...

De enda gångerna han överhuvudtaget öppnar munnen, är när man råkar röra honom när han vilar. Vilket är HELA TIDEN. Gud va han slappar. Ute springer han.... men kommer tillbaka som ett litet barn när matte ropar förstås... men inne.... Han vill ju bara VILA... Nåja... han får hållas. Jag är inte så mycket för tempo jag heller.

Syrran Kelly är lite fisförnäm, för hon ska börja KURS med matte på söndag. Hon är så jädra stöddig över det.



Nåja, hon får åxå hållas. En vacker dag ska matte ta MIG på nån kurs åxå, då blir det JAG som glänser :)

När det kommer folk blir jag skeptisk. Det finns en låt som ringer i mina öron när det kommer någon: They´re coming to take me away, aha, they´re coming to take me away..... och vet ni, det kan ni FETGLÖMMA att någon skulle kunna ta mig härifrån, nänä.... Även om matte borstar mina tänder, smörjer min mun med olja, drar ut mig i kylan på promenader.... så stannar jag här. 

Min matte insåg nog snabbt att jag är av nobelt slag. Ta det här med skitandet. ... fasen man fryser ju arslet av sig av att skita ute.... och matte hade ett rottingbord.... med glasskiva på,  så jag la upp dem lite på bordsskivan, så hon skulle kunna ta bort dem lätt


Men det var nedra svårt att få upp hela korven på glaset.....

Jag la då upp korvarna på tvbänken...  det kom dock aldrig med på bild. Men vet ni, jag tror att matte tycker att jag är för fin för att skita på rottingbord och tvbänkar.... för hon har lagt fram ett silverfat som jag får skita på.



Hon hade till och med ställt dit några ljuslyktor... men de tog hon bort inför fotograferingen.
Kom igen nu alla polare på Triple A, Gör ert bästa för att impa på svenskar... här skiter man på silverfat, ni MÅSTE flytta hit :) :)

Er gamla polare Ziggy.

Kommentarer
Postat av: Tina

Du är så bra på att skriva :)

2011-03-18 @ 20:46:35
URL: http://tafvelin.blogg.se/
Postat av: Fanny

hahaha sådan matte sådan hund! Vilket härligt gäng ni är! :)

2011-03-18 @ 22:23:30
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/
Postat av: Maria

:)

2011-03-18 @ 22:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0