VILKEN härlig dag, trallallalla lallallallallalla



Men gud vilken underbar dag det har varit idag. Före morgonkaffet gick vi en 45-minuters runda, sen var vi bara inne nån timme så att jag hann dricka kaffe så gick vi ut en timme på skoterleden. Det var så varmt så jag var tvungen ta av mig vantarna och öppna jackan :)  Hundarna njöt åxå :)

När vi kom in efter det, så  var jag på ICA-parkeringen med var och en av dem och tränade. De är ju helt sagolikt duktiga allihop. När jag gick dit med Paddy tränade jag fotgående, då kom Maria L och satte sina två golden vid en stolpe, perfekt att få lite hundar där som störning, och Paddy blev inte störd det minsta !!! Gissa hur stolt och imponerad jag blev :)   Molly håller på att förstå det där med var jag vill att hon ska gå. Fullt fokus på dem allihop på träningspassen. Jätteroligt!  Med Ziggy blev det en ensam promenad i koppel bara för att visa honom grannskapet i villaområdet. Han drar aldrig det minsta lilla i kopplet, utan går helst bakom.

Jag fick mail om vardagslydnadskursen som börjar om några veckor. Jag är med :)  så jag tar Kelly med på den, som första steg mot lydnadsdrottning :)

Den nya balkongen blir förresten större än den gamla som de rivit! Jag pratade med hyresvärden idag när han höll på här ute, Gud så skönt det ska bli att kunna gå ut dit i sommar och dricka morgonkaffet :)

Nu drar det ihop sig, om en timme är det core och styrketräning.

VILKEN härlig dag, trallallalla lallallallallalla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0