Dra åt helvete

Det har jag nog aldrig sagt till någon. Visst har jag varit arg  och upprörd på en del människor... men steget att kalla någon sjuk, och be någon dra åt helvete....  det är ett väldigt långt steg att ta, och då krävs det verkligen att man har belägg för det.

Det är trist när människor beskyller varandra falskt. Det är trist när människor, för att hålla uppe sig själv, måste bete sig elakt och förkastligt. Det är trist när människor sprider ut saker som inte har med någonting att göra, bara för att svärta ner någon.

Vad är att snacka skit?  Är inte det när man ljuger, far med osanning, hittar på ? Eller har jag missuppfattat ordets innebörd?  Att snacka skit, är inte det när man lovar och lovar, men aldrig håller det man lovat?

Har nyss fått lära mig att, snacka skit, det är när man är ärlig och rakt på sak.   Märkligt känns det... men det verkar vara så.... om det inte är så att.... nämän... så kan det väl inte vara??.... att..... människan som lärt mig det, snackar skit själv?  Kan det vara så?  

Nåja, den här dagen blir nog bra ändå, trots att det blåser utav helvete... eller ska man säga att det DRAR utav bara helvete.... DRA åt helvete vad det drar kring öronen..... fniss....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0