Idag startar kursen :)



Idag ska Paddy börja på kurs - viltspårskurs :)   Det ska bli hur kul som helst! Klockan 12 börjar den, och jag ska skriva senare ikväll och berätta hur det gick.

Perkon puttrar, jag har rätt nyss klivit upp. Jag ska dricka mina 3 koppar innan vi går på morgonpromenad.   Nu gäller det att verkligen hänga med och njuta när man är ute. Det har börjat grönska, björkarna har börjat veckla ut sina ljusgröna blad ....   det är som vackrast när det är såhär ljusgrönt tycker jag. På försommaren och sommaren händer det något varje dag ute i naturen, och det gäller att ligga i om man ska hinna uppfatta det. På vintern sker inga större förändringar från dag till dag... inte som JAG har märkt i alla fall.

Jag och Pernilla ska starta spring-tillsammans-grupp. Tanken är att alla ska kunna springa samma runda, följas åt, MEN, de som inte sprungit förut, de som har dålig kondis men mycket vilja, ska ha Mig som ledare. Vi kommer till en början att varva gång och jogging, lite teknik.... vi kommer att ta oss runt byn i en takt alla klarar. Den andra gruppen, som klarar att springa (jogga) runt byn kommer att ha Pernilla som ledare, och där blir det tuffare. Vi kommer att springa samma sträcka, men lägger in fartlekar, intervaller, lite andra övningar, samt mer löpteknik.

Det kommer att bli superskoj tror vi :)  och vi kommer att köra fram till semestern har vi tänkt. Sen får vi höra vad gruppen vill. Om det nu blir någon grupp vill säga :) :) :) 

Nä, nu blir det kaffe.

Gomorron :)

Kommentarer
Postat av: Tina

Gud va ni är hurtiga!! Önskar nästan att man bodde i bygdsiljum och fick vara med på allt och träffa er oftare!! :D

2011-05-14 @ 09:15:56
URL: http://tafvelin.blogg.se/
Postat av: veronica

Jag vill absolut vara med, så skoj:)

2011-05-14 @ 10:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0