Ingen hemlighet längre....

Jag är dålig på att hålla saker hemliga för mina barn. Jag hade tänkt hålla DET HÄR hemligt... och det har funkat ända fram tills idag.

Idag har det regnat, varit grått, jag har ont i halsen..... men det har ändå varit en härlig dag. Pernilla har tagit examen, hon är numer TRAC-diplomerad resekonsult och har fått jobb på flygplatsen i Skellefteå. Hannah jobbar typ 7 olika jobb, Heltid på dagis plus x antal jobb, för att jobba ihop pengar till en utbildning hon vill gå i Stockholm. Vem har världens bästa tjejer??  JAAAAG !!!! :) :)

Idag har hundarna haft vilodag.... Det fortsätter regna, så kvällen kommer att avnjutas i soffan med ett glas rött. Fishermans friend och ett glas rött.... det är kvällens melodi.  :)

I morgon har jag inga planer alls, mer än att fara till Pernilla och Nils på fika. Nils fyller år idag och jag ringde och sjöng för honom i morse :) 

Strax ut med hundarna på sista pinket... sen isäng.

Jo förresten, det jag hållig hemligt fram tills idag... jag ska tatuera mig :)   Texten jag visade i föregående inlägg, som jag fick av tjejerna... DEN texten ska jag tatuera på ena underarmens insida... tillsammans med två hjärtan, Ett med ett P inuti, och ett med ett H. Så får det bli. För evigt.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: jannice

Kommer bli ursnyggt det är jag övertygad om!! Kram

2011-05-27 @ 20:54:40
Postat av: Åsa Gustafsson

Du får lägga upp en bild på din tatuering sedan.

2011-05-27 @ 23:49:14
URL: http://asagustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0