Strax läggdags

Ännu en dag är slut ... Vi är strax i slutet av Maj månad. Jag har sagt det förut, säger det igen: Var tar dagarna vägen när de är slut? Var tar tiden vägen? Kan tiden bara upphöra efter att ha levt ett dygn?

Idag har det, trots blåst och regnskurar, gått vara ute mycket med hundarna, Tre timmars promenader sammanlagt, plus träningstid var för sig för Ziggy och Kelly. Ziggy har börjat bli väldigt följsam i kopplet, jag klickar och belönar varenda gång han tittar på mig, samt när han hänger med i svängarna och inte bara går rakt fram ... typ... :)

Med Kelly tränade jag med apportbocken mest, att hon ska ta den i munnen. Hon gör det nu :) så det händer grejjer på träningsfronten :) I morgon blir det Paddy och Molly som ska få träningstid. Får se vad vädret bjuder på, endera ska jag lägga spår, eller så blir det nåt helt annat :)

Jag började känna mig svajig kring middagstid... men det blev inte värre än att jag blev illamående, men tog åksjuketablett och la mig en stund... så nu är jag på benen igen. Få se hur natten blir... om jag åker på nån rejäl yrsel eller...

Pernilla meddelar från Hemavan, att de skulle få köpa mat från restaurangen, trots att det var fullbokat... ja, de fick väl ta det som hämtmat, men hon blev ju överlycklig över att slippa Statoil-korv till middag ytterligare en dag. Hon ringde och visste inte om hon skulle skratta eller gråta.... det var nämligen lax på menyn. Ja precis... lax tillhör INTE hennes favoriter, om jag säger så. Ja... varför inte lixom ... fniss..... men... lite omväxling från korv med bröd skadar inte :)

Nu ska jag ta ut hundarna på en sista sväng för kvällen, sen kryper jag ner i sängen. Tänker på Alf Henriksons:

"Den nya dagen randas. Vad gör vi nu med den? Vi lever väl och andas tills det blir kväll igen."

Jag försöker alltid fylla dagen med nåt värt, gör det du åxå :) Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0