What a wonderful day !

Även om det var sista dagen på jobbet... eller.. nåja... ska jobba fredag om två veckor åxå... men i alla fall, sista dagen på anställningen, så har dagen varit toppen.  Hujedamig så lycklig jag är, bland de lyckligaste i världen tror jag....  allvarligt.

Den här fredagen har ju varit unik på många sätt som ni vet... men på ETT sätt har den varit, och ÄR precis som fredagarna varit i två års tid - VÄLDIGT tung efter 20.00    Jag har varit ute med hundarna på sista pinket, borstat tänderna, tvättat mig.... klar för sängen. Oj så skönt det ska bli att krypa isäng.

Brukar jag ha en sån här jävulsk tinnitus?  Ja.. kanske... eller... spelar ingen roll vad jag BRUKAR ha, NU har jag det i alla fall...   känns som en bagatell förvisso...  japp.. så är det, ska inte klaga. Mår för bra för det :)

I morgon har jag inga planer förutom att promenera och att träna hundarna. Kelly ska få träna på att sitta SNABBT, Paddy ska få träna lite allmän kontakt och lite annat smått och gott.  Lilla Molly blir jag knappt klok på vad jag ska träna... fniss....  Ska försöka filma i morrn så att ni ser vad jag pratar om.   Ziggy ska träna avslappning och inget mer.

Nu blir det sängen :)

Hoppas ni haft en bra dag, och att ni kommit ihåg att fylla den med nåt värt!

Gonatt

Kommentarer
Postat av: gerd häggström

Hej. ser fram emot att få kolla på filmsnuttarna. Önskar dig en riktigt God Natt. Kram/Gerd

2011-05-06 @ 22:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0