Adventspynt



Berit har dragit förbi. Jag tror att hon har lämnat oss i alla fall....   verkar betydligt lugnare nu. Skönt tycker jag :)

Idag har jag tagit fram julstjärnor, stakar och tomtar, bytt till julgardiner i köket, städat, tvättat och varit duktig :)  Jag tycker att det är supermysigt med julstjärnor och stakar.....   men det kan inte hjälpas... direkt julen är slut så vill jag ta ner alltihop i källaren igen.  Direkt efter julafton ser jag fram emot våren, och då passar lixom inte julpyntet in längre.

Träningsvärken är något mildare nu.... tror jag.  Ska krypa isäng om en stund, hoppas vara helt ok i kroppen i morrn. Då är det skyltsöndag :)   Hoppas det kommer bra med folk till Siljegården :)

Förra året den här tiden, var det svinkallt ute, och rätt så mycket snö. Det känns märkligt att det blir skyltsöndag och det är plusgrader, gräsmattorna är gröna... inte en flinga snö. Jag kan faktiskt inte komma ihåg en första advent med plusgrader och gröna gräsmattor. Trist känns det. Riktigt trist. JAg saknar snön och minusgraderna. Det behöver alls inte bli 20 minus och kallare... men MINUS i alla fall... och SNÖ.  Vill kunna knalla iväg på skoterleden med hundarna.... knarr under kängorna.... sol, gnister i snön.... Vinter helt enkelt.  Hoppas det vänder snart och BLIR vinter. Riktig vinter.

NU är det sängdags här. Ska bara ta ut hundarna en kvälls-runda, sen kryper vi isäng. HOppas ni haft en bra dag!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0