Hey skogsMolly



Klev upp kl 9. Sovit uselt inatt... haft så himla ont i halsen. Har fortfarande så himla ont i halsen. Dricker kaffe nu så får vi se hur det känns efter det. Hundarna har vaknat och väntar på att få gå morgonrundan, ska bara tömma kaffekoppen så går vi sedan.

Idag hade jag planerat att vara ute i skogen en del, men vet inte om det blir något av det. Känner mig inte sådär jättekaxig, men det kan ju bli bättre under dagen. Vänta och se, blir dagens motto.  Kanhända det slutar med att vi ligger i soffan hela dagen åxå.  Jag ska gå på affärn och köpa färsk ingefära i alla fall, så jag kan koka och dricka, det borde göra susen.

Ha en bra dag allihop!

Gomorron

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, usch då, inget roligt med förkylning och ont i halsen, jag hade ont i halsen en gång, och hade så ont att jag inte kunde äta, utan enbart dricka, men fick åka in till akuten ,och hade halsfluss, fick medicin och vilken skön känsla det var, skönt att vara i skogen.

Kul att du också har hundar, hur många har du och vad är de för raser? Krya på dig och ha en bra lördag.Mvh.Marie

2011-11-12 @ 10:39:24
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Marie

Tack för din kommentar på min blogg, ja, detta med pengar är inte alls roligt när man alltid ska oroa sig över det, nu har min sambo fast anställning, och jag har eget, och så arbetar jag extra 2 eftermiddagar i veckan på fritids, vi lottar och köper triss för att prova vår lycka, för man får ju aldrig ge upp hoppet eller tron på att allt kommer att lösa sig en vacker dag.

Vi har 3 hundar, Trude som vi adopterade från Spanien via ADA. i februari 2005, då var hon 9 månader, hon är en terrierblandning, sedan har vi Findus som kom till oss när han var 15 v, han är en springel spaniel/schäfer,som föddes i Malta och bodde med min sambos kusin och dåvarande svärfar, som tog hand om hemlösa hundar, och kastrerade dem ,men han hade inte hunnit kastrera 2 vovvar, så det blev 5 valpar, 4 st kom till Sverige och 1 blev kvar på Malta, vi tog Findus och hans ena bror bor hos min sambos morbror 40 min från oss, de två andra valparna fick också hem här i närheten.

Sedan har vi Gucci, som är en dvärgpincher tik, hon kom till oss i juli 2009, då var hon 5 år, hon bodde hos min sambos ena morbror som bor ca. 10 min med bil från oss, barnen hade flyttat ut och hade inte tid med henne, så de undrade om vi ville ta hand om henne, vi hade ju redan 2 st hundar, men eftersom hon kände oss och vi henne och våra hundar, så var det ett lätt beslut och det var en enkel omplacering för hon kände sig hemma på en gång, Ha det gott .Mvh.Marie

2011-11-12 @ 15:29:41
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0