Jag har vunnit!!!!!

Ikväll är det  fotbollsgalan... och jag kan inte annat än glädjas över de som får priser som årets forward, back, talang mm. De är VÄL värda sina priser.

Däremot kan jag komma att tänka att det är synd att vi inte har fler prisutdelningar bland oss själva. Tex årets bybo, årets inspirationskälla, årets bragd , årets medmänniska etc. Vore inte det nåt att ta itu med?  ALLA behöver få credit, alla som faktiskt ger av sin tid, sitt engagemang, sin kunskap..... Att man själv ger sina kompisar credit... det är väl mer eller mindre självklart (eller?) men i lite större skala? DET ska jag införa här i Bygdsiljum :)

 Idag har jag och Hannah möblerat om hemma hos mig. Vi har flyttat "kontoret" till tv-rummet, och det blev jättebra :) Tack Hannah :) :)  

Lite städning och tvätt, DET plus möbleringen tog hela dagen... förutom promenaderna med hundarna då. Nu sitter jag här .... Hannah har åkt hem.. ska strax ut på kvällsrundan med hundarna, sen krypa isäng.

Nu till min vinst. Jag har vunnit en högvinst!!!   :) :) :)   jag har VÄRLDENS bästa barn, VÄRLDENS bästa barnens sambos, VÄRLDENS BÄSTA hundar, och VÄRLDENS BÄSTA LIV :) :) :)

Gokväll


Kommentarer
Postat av: Annica

å ja ha värdns bästa kåmpis... <3

2011-11-08 @ 18:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0